Haberler

Doktorların Dernekpazarı Mesaisi

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yine kendisi gibi doktor olan Dernekpazarı belediye başkan adayı Mehmet Aşık ile birlikte Dernekpazarı'nı dolaşarak destek istedi.

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yine kendisi gibi doktor olan Dernekpazarı belediye başkan adayı Mehmet Aşık ile birlikte Dernekpazarı'nı dolaşarak destek istedi.

Ziyaretlerinde yoğun ilgi gören doktor adaylara AK Parti il yönetim kurulu üyeleri Cihan Bıyıkoğlu, Mustafa Yanmış, Coşkun Yılmaz ve İlçe Başkanı Zeki Avni Usta eşlik ederken, Gümrükçüoğlu, yöre halkına "Trabzon'un tüm ilçeleriyle büyükşehir belediyesi statüsüne kavuşmasını istemeyenler Dernekpazarı'na gelip sizlerden nasıl oy isteyecekler ?" diye sordu.

Dernekpazarı'nı ve Trabzon büyükşehir'i AK belediyecilik ile ilmik ilmik hizmet işleyeceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu "Dernekpazarı'ndan da birbirinden kıymetli arkadaşlarımız, kardeşlerimizi belediye başkan aday adayı oldular. Ancak, genel merkez değerlendirmesi ve kamuoyu yoklamaları dikkate alınarak, Mehmet Aşık kardeşim aday olmuştur. Bütün aday adayı olan kardeşlerimin hepsine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepsine bir ve beraber olduğumuzu ifade ediyorum. Birlik beraberlik içide Dernekpazarı'nı daha ileriye götürme azminde olacaklarını istiyorum. Daha önce ilçeye hizmet eden belediye başkanlarıma ve şu anki belediye başkanım olan, ilçesine hizmeti öngören Cemal Cansız, kardeşime teşekkür ediyorum. Biz hep beraber tek yüreğiz, biriz beraberiz" dedi.

"Trabzon'umuz artık 20 yıldır vaat edilmiş olan büyükşehir belediyesine kavuştu" diyen Gümrükçüoğlu, şunları söyledi:

"Atay Aktuğ döneminde Trabzon'umuz büyükşehir oluyordu. O dönemde sayın Aktuğ Samsun, Erzurum büyükşehir olurken, kendisinin SHP'den istifaya edip CHP'ye geçmesinden ötürü Trabzon büyükşehir belediyesinden çıkarılmıştır. Bu hepimizi üzmüştür. 20 yıldır bu aşk ile ulaşmayı arzu ettik. 2011 genel seçimlerinde Trabzon Meydanında, bir Türkiye, Karadeniz, Trabzon sevdalısı olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan "Trabzon büyükşehir olacak" talimatı vermiştir. Yasayı hazırlayanlara Trabzon'un büyükşehir olacak şekilde bu yasayı düzenleyin diye yasayı esas almıştır. Muhalefet partileri ne yapmıştır. Trabzon'un büyükşehir olmasına karşı çıkmıştır. Sonra bütün ilçeleriyle, yani Dernekpazarı ilçemizi dışarıda tutacak şekilde büyükşehir olmayı istemişlerdir. Büyükşehir'e karşı çıkanlar, Dernekpazar'ımızı dışarıda tutacak Büyükşehiri isteyenler sizlerden hangi yüzle oy isteyecek. Bu nedenle Şehrimizin böylesi hamisi, hizmetçisi, hizmetkarlığında çalışan Başbakanımızı desteklemek boynumuzun borcudur. Özel idarenin araçlarının yanı sıra 5 yılda Trabzon'a kazandırdığımız 25 trilyonluk araç parkımız Dernekpazarı'mızın emrinde olacak. Az ya da çok hizmeti herkese götürmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Her şey daha güzel olacak ve iyiki büyükşehir olmuşuz denilecek. Hayvancılık ve ormancılıkta aynı çalışmalar sürecek hiçbir engellemesi olmayacaktır. Büyükşehir belediyesi sizin hiç bir arazinizde sizin bir bina, hayvan barınağı yapılmasını engellemeyecektir. Sizin için bedava proje sunacaktır ve imarınızın her zaman önünü açacaktır. Hiç kimsenin 1 kuruş farklı vergisi olmayacaktır. Öğrenmek isteyen muhalefet partisi varsa buyursun resmi gazeteden açsın okusun. Ana muhalefet partisinin büyükşehir adayı olan milletvekili ekstra vergiler gelecek diyor. Böyle bir şey yok. Hakka hizmet halka hizmettir anlayışı ile hareket eden Recep Tayyip Erdoğan başbakanımız ve onun arkadaşları sizin hizmetkarı olmasını takdir edecek olanlar sizlersiniz. Dernekpazarı'nda aday olan Mehmet Aşık'a, mesleki çalışmalarını da bilen, ailesini de tanıyan biri olarak kefilim."

AK Parti Dernekpazarı Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Aşık da konuşmasında "2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kaldı. Hep beraber Dernekpazarı'nı ileriye götürmek için ciddi bir hizmet yarışına girmiş bulunuyoruz. Bu yarışta bizlere destek vereceğiniz için teşekkür ediyorum. AK Parti olarak büyük bir camiayız ve bu camianın daha ileriye gidebilmesi için hem Dernekpazarı ilçemize hem de Büyükşehire destek istiyorum" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Dernekpazarı Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title