Haberler

Doktorlardan Vali Çiftçi'ye Ziyaret

Tıp Bayramı nedeniyle Tabipler Odası Başkanı Ahmet Şanlı ve beraberindeki heyet, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Tıp Bayramı nedeniyle Tabipler Odası Başkanı Ahmet Şanlı ve beraberindeki heyet, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Tabipler Odası Başkanı Op. Dr. Ahmet Şanlı, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Erkan Gaygısız, Kütahya Kent Hastanesi Şirket Müdürü Dr. Kayahan Bolel, Özel Medline Kütahya Hastanesi Genel Direktörü Op. Dr. Hüseyin Erkan Tümtaş Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'ye makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Tüm Sağlık çalışanlarının günlerini kutlayan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Sağlıklı yaşam her insanın temel hakkıdır. Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri de sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. İnsanlarımızın gelişmiş ülkelerdeki yaşam standartlarına, bu kapsamda kaliteli sağlık hizmetine kavuşturulmasında, hekimlerimize ve tüm sağlık personelimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için hekimlerimiz ile diğer sağlık personelimizin, bu görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakarlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tabipler Odası Kenan Çiftçi Tıp Bayramı Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title