Haberler

Doktor Çiftin İlaç Kutusundan Düğün Davetiyesi

Evlilik hazırlığı yapan 2 doktor, "Evleniyoruz Biz" adını verdikleri ilaç kutusu şeklindeki davetiyede kullanım şekli ve yan etkileri gibi sıra dışı bilgilere yer verdi.

Denizli'de hafta sonu evlenmeye hazırlanan 2 doktor, ilaç kutusu şeklindeki düğün davetiyesinde kullanım şekli ve yan etkileri gibi sıra dışı bilgilere yer verdi.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görevli doktorlar Ceyhun Erdem (28) ve Özge Erdoğmuş (28), 5 yıl süren arkadaşlıkları sonunda evlenme kararı aldı.

İlginç bir düğün davetiyesi hazırlamayı düşünen çift, Denizli'de yapacakları düğünleri için yakınlarına, ilaç kutusu ve prospektüs şeklinde hazırladıları davetiyeleri gönderdi.

Doktorların,  'Evleniyoruz Biz' ismini verdikleri ilaç kutusu şeklindeki davetiyenin kutusunda "Mutluluk tedavisinde 3 draje" yazısı ile düğün tarihi, salon yeri ve davet sahibi ailelerin isim bilgileri yer aldı.

Davetiyenin prospektüsünde ise "Bileşimi: Sevgi, saygı, yardımcı maddeler","Endikasyonları: Huzur ve mutluluk verici olarak kullanılır, aşk sahiplerinin ömürlerince birbirinin ömürlerinde kalmalarında yardımcı olur", "Kullanım şekli: Her gün bir draje", "Yan etkileri: Aşırı mutluluk ve bağımlılık yapar",  "Kontendikasyonları: Sevgi ve aşka inanmayanlar kullanmamalıdır" ifadeleri kullanıldı.

Fotoğraf çekimi ambulansta

Denizli'de yarın bir düğün salonunda, Osmaniye'de ise 10 Ekim'de düzenlenecek törenlerle dünya evine girecek Ceyhun Erdem ve Özge Erdoğmuş çifti, düğünün fotoğraf çekimlerini de özel bir hastanenin ambulansında yaptırdı.

Ambulansta steteskop takıp fotoğraflar çektiren çiftten gelin Özge Erdoğmuş, yaptığı açıklamada, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İlaç kutusundan düğün davetiyesi hazırlamanın fikrinin kendine ait olduğunu kaydeden Erdoğmuş, şöyle konuştu:

"Evlenmeye karar verince, ilginç bir davetiye hazırlamak istedim. Mesleğimizle ilgili olsun istedim. Ceyhun ve arkadaşlarımın da desteğiyle ilaç kutusu şeklinde bir davetiye hazırladık. Davetiyeyi alanlar çok şaşırıyor ve beğeniyor. Umarım bir ömür boyu mutlu oluruz." - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Erdoğmuş Denizli Ceyhun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title