Haberler

Dokap'tan Giresun'da Yumurta Tavukçuluğu Toplantısı

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından Giresun’ da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ nün ev sahipliğinde “Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğunun Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi’nin tanıtım toplantısı düzenlendi.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından Giresun' da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü' nün ev sahipliğinde "Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğunun Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi'nin tanıtım toplantısı düzenlendi.

Tanıtım toplantısına Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden Doç. Dr. İsmail Durmuş, Doç. Dr. Sezai Alkan, Giresun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Muhammet Angın, İl Müdür Yardımcısı Adnan Temür, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Cengiz Taşçı, DOKAP'ta görevli veteriner hekim Şeref Demir ve "Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğunun Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi" inden sorumlu Biyolog Osman Demir katıldı.

Toplantıya Giresun merkez ve ilçelerinden 78 üretici katılırken, toplantı kapsamında proje tanıtımı, uygulama şekilleri ve oluşabilecek sorunlar üzerinde, proje paydaşları görüşlerini dile getirdi. Toplantı sonunda üreticilerin proje hakkında öğrenmek istedikleri sorular cevaplandırıldı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Karadeniz Osman Demir Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title