Haberler

Doğuş, Alaşehir'de Hayranlarıyla Buluştu

Alaşehir'de 6.Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Doğuş, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Alaşehir'de 6. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Doğuş, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri başta Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Piyadeler beldesi Belediye Başkanı Ali Demir ve yaklaşık 10 bin kişi dinledi. Doğuş, seslendirdiği şarkılarla yaklaşık 3,5 saat sahnede kaldı. Sevenlerinin sürekli eşlik ettiği sanatçı, zaman zaman anılarını paylaşarak hem güldürdü, hem duygulandırdı. Konser sonrası Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Doğuş'a çiçek ve plaket takdim etti. Karaçoban," Belediyemizin kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz etkinlikler 15 gün sürecek. Bu sürede konserler, tiyatro gösterileri gibi etkinlikler yapılacaktır. Amacımız vatandaşlarımızı sosyal etkinliklerle kaynaştırmak, günün yorgunluklarını, streslerini azaltmak. Bu yıl ilk kez mahallelerde iftar sofraları kurduk. Vatandaşlarımız kendi mahallesinde, kendi çevresinde iftarını açabilecek. 15 beş gün boyunca gönlünüzce eğlenmenizi diliyorum." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan Karaçoban Alaşehir Doğuş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title