Haberler

Doğum Günü Kutlayan Gençler Kaza Yaptı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Burdur'da arkadaşları Veda Nur Serttaş'ın doğum günü kutlamasından dönen gençlerin bulunduğu araç kaza yaptı. Araçta bulunan Şeyda Özdöl yaşamını yitirdi, 5 arkadaşı yaralandı.

Burdur'da arkadaşları 17 yaşındaki Veda Nur Serttaş'ın doğum gününü kutlamasından dönen gençlerin bulunduğu otomobilin istinat duvarına çarpması sonucu, araçta bulunan 19 yaşındaki Şeyda Özdöl yaşamını yitirdi, 5 arkadaşı yaralandı.

DİREKSİYONUN BAŞINDA 17 YAŞINDAKİ GENÇ VARDI

Kaza dün akşam Ali Kemal Erdem Bulvarı'nda meydana geldi. 17 yaşındaki G.Z.B.'nin kullandığı 15 NH 805 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, 58'inci Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nın istinat duvarına çarptı.

19 YAŞINDAKİ ŞEYDA HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın şiddetiyle duvar ve beton elektrik direği arasına sıkışan otomobilde 19 yaşındaki Şeyda Özdöl yaşamını yitirirken, sürücü G.Z.B. ve araçta bulunan 19 yaşındaki Umut Yöndemli, 18 yaşındaki Batuhan Bilgin, aynı yaştaki Alihan İş ile Veda Nur Serttaş yaralandı.


Kazanın ardından olay yerine sevk edilen Burdur Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin araçtan çıkardığı yaralılar ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI, ZEHİR OLDU

Veda Nur Serttaş'ın doğum gününü kutlamak için bir araya geldiği belirtilen 6 arkadaştan yaşamını yitiren Şeyda Özdöl'ün, geçen yıl liseden mezun olduğu ve üniversite sınavına hazırlandığı kaydedildi. Özdöl'ün cenazesi Burdur Devlet Hastanesi'ndeki otopsinin ardından bugün öğle vakti Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Burdur Devlet Hastanesi Ali Kemal 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

nükleer Mobil-ANDROID:

AKP li doğum günü hıristiyan işi demiş kutlu doğum haftasında ne kutluyorsun

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

salaklık kalıcı ama mallık başka bir şey o yorum yapan en üstteki bilmem neli arkadaşa ait bir özgü mal . . . ha birde yaşamını yitiren kardeşimize Allah rahmet eylesin ailesi ve sevenlerine Allah sabırlar versin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title