Haberler

Doğu Anadolu Bölgesi - 22.10.2010 / Cuma

Yakutiye belediyesine temizlik hizmeti veren taşeron firmada çalışan işçilerin Ağustos ayından beri maaş alamaması kış öncesi herkesi tedirgin ediyor.

ERZURUM

DOĞU EKSPRES

MAAŞ BİLMECESİ

Yakutiye belediyesine temizlik hizmeti veren taşeron firmada çalışan işçilerin Ağustos ayından beri maaş alamaması kış öncesi herkesi tedirgin ediyor. Evlerinin ihtiyaçlarını temin etmekte zorlandıklarını belirten işçiler "Ne zaman maaş alacağız" diye soruyorlar.

ERZURUM GAZETESİ

2011’E KIRMIZI IŞIK

201 Ocak ayında Dünya çapında bir spor organizasyonunu gerçekleştirecek olan Erzurum’da hızla artan araç sayısı, trafikteki sorunları artırıyor. Otopark sorunu, toplu taşımada sistemsizlik, sürücü bilinçsizliği, ana arter yetersizliği gibi önemli sorunları bulunan kent trafiği 2011 için uygun vizyon oluşturmayacak gibi görünüyor.

AĞRI

AĞRI HÜRSES

MİLLETVEKİLİ ALIR'DAN ÇİM SAHA MÜJDESİ

AKP Ağrı Milletvekili M. Hanifi Alır, Patnos'a modern suni bir çim saha yapılacağını söyledi.

ARDAHAN

SÜREÇ GAZETESİ

23 ŞUBAT SPOR 6000 KM. YOL KATEDECEK

BAL Liginde 9 deplasman maçına çıkacak olan 23 Şubat Belediye Spor Kulübü yaklaşık 5838 Kilometre katedecek.

HUDUT GAZETESİ

2 HEKTAR ORMAN ÖRTÜSÜ YANDI

Ardahan'da meydana gelen orman örtüsü yangınıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Göle Orman İşletme Müdürü Rahmi Çelebi, Ardahan merkeze bağlı Alagöz ve Koca Köyleri arasındaki ormanlık alanında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı örtü yangını çıktığını söyledi.

ERZİNCAN

ERZİNCAN 24

BAŞÖRTÜ AYIBI ERZİNCAN’DA BİTİYOR

Başörtüsü yasağının Erzincan da adım adım yok olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Salih Eğinlioğlu, Erzincan Üniversitesinde öğrencilerin bunu hiçbir zaman sorun etmediğini hatırlatarak idarenin de desteğiyle bu sorunun ortadan kaldırılacağını vurguladı.

KARS

SERHAT KARS

KAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. ABAMÜSLÜM GÜVEN, 'GÜVEN' TAZELEDİ

Kafkas Üniversitesinde yapılan rektörlük seçimleri sonuçlandı. 169 oyun kullanıldığı birinin geçersiz sayıldığı seçimlerde Rektör Güven 71 oy aldı.

MUŞ

MUŞ OVASI

DESTEKLEMELERDE SON TARİH 31 ARALIK

İl Tarım Müdürlüğü, desteklemelerdeki süreye dikkat çekerek, desteklemelerden yararlanmak isteyen çiftçilerin, süreyi kaçırmamalarını hatırlattı.

BİNGÖL

BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ

YENİ KURULAN ÜNİVERSİLER ARASINDA BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ BİRİNCİ OLDU: 2010 yılında yayımlanan makale sayısına göre Türkiye genelindeki üniversiteler arasında 6. sıraya yerleşirken, yeni kurulan üniversiteler içerisinde ise 1. oldu.

BİNGÖL GAZETSİ

200 YATAKLI HASTANE İNŞAATINA BAŞLANDI: Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi ve yer teslimi yapılan 200 yataklı Devlet Hastanesi binasının yapım çalışmaları kapsamında temel kazısı çalışması başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title