Haberler

Doğankent'te Güvenlik ve Aşayiş Toplantısı Yapıldı

Doğankent ilçesinde güvenlik ve asayiş toplantısı yapıldı.

Doğankent ilçesinde güvenlik ve asayiş toplantısı yapıldı.

Kaymakamı Uğur Köroğlu başkanlığındaki toplantıya, İl Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy, Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Doğankent Garnizon Komutanı Tuncay Doğancı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Köroğlu, yaptığı konuşmada, yayla mevsiminin sona erdiğini belirterek, mahalle ve köy muhtarlarına yaylalardan dönüşlerde evlerinizde yiyecek bırakmamaya özen göstermelerini istedi.

Köroğlu, "Mahalle ve köyünüzde şüphe duyduğunuz araçların plaka, renk ve modelini emniyet güçlerine bildirin. Mahalle ve köyünüzün yollarında menfez, köprü ve yol kenarlarına dikkat ederek bir hareketlilik varsa emniyet güçlerine haber verin. Bir de köylerde yerli yersiz silah atışları oluyor, bunları uyararak silah atılmamasına özen gösteriniz" dedi.

Jandarma Komutarı Ersoy ise kış mevsiminin yaklaştığını ifade ederek, "Bir kısım vatandaşlarımız çocuklarının yanına gidecekler, mahalle ve köylerde 3-5 hane kalacak, diğer evler boş olacaktır. Bu yerler takip edilerek herhangi bir hareketlilik görülmesi halinde emniyet güçlerine bildirilmesi gerekmektedir. Terör örgütü mensupları kışın yiyeceklerini ormanlık alanlara gömerek saklamakta ve zamanı geldikçe kullanmaktadır. Hal böyle olunca dikkat edilerek görülebilecek yabancılar derhal emniyet güçlerine haber verilirse gereken önlemler alınır" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Öztürk, devletin emniyet gücü olarak milletin hizmetinde olduklarını kaydederek, "Biz sizler için varız, sizlerin emniyetini almaya çalışıyoruz. Bu konularda siz de bizlere yardımcı olunuz. Mahalle ve köylerinde bağ, bahçe ve tarlalarına giden vatandaşlarımız, gördükleri yabancı kişileri güvenlik güçlerine bildirsin. Taşıma yapan araç sahibi arkadaşlar şüphelendiği yabancıları emniyet güçlerine bildirsin" ifadesini kullandı.

Toplantıda vatandaşlar, mahalle ve köylerde gönüllü korucu sistemi kurulmasını teklif etti.

Kaynak: AA / Yerel

Uğur KÖROĞLU Doğankent Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title