Haberler

Doğan, İzmek Kursiyerlerini Ağırladı

Çukurbağ İZMEK Merkezi’nde açılan Türk Osmanlı Yemekleri kursiyerleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Çukurbağ İZMEK Merkezi'nde açılan Türk Osmanlı Yemekleri kursiyerleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Çukurbağ İZMEK Merkezi kursiyerlerini makamında ağırladı.

Türk Osmanlı Yemekleri kursunun faaliyetleri hakkında Başkan Doğan'a bilgi veren kursiyerler, aynı zamanda, kursta yaptıkları yemekleri satışa sunarak ev ekonomilerine katkı sağlamak adına, yardım talep etti.

İZMEK kurslarının 6 yıl içinde bir halk üniversitesine dönüştüğüne belirten Başkan Doğan, "Göreve geldiğimizde İZMEK'teki kursiyer sayısı 2 bini geçmezken bu gün bu sayı 20 bini buluyor. Buda binlerce kişinin meslek öğrenmesi demektir. Bu gün şehrimizin bir çok noktasında her kesime hitap edecek kurslarımız var. Kursiyerlerimizden tek isteğimiz, kursta öğrendiklerinizle yetinmemeniz. Öğrendiklerinizi üretime dönüştürüp aile ekonominize katkı sağlayın. Belediye olarak bu konuda sizlere her türlü desteği sağlıyoruz. El emeği satış standartlarımız, Cephanelik'teki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi sizlerin emrinizde. Yeter ki üretip satın" dedi - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title