Haberler

Çocuğa Yapılan Yatırım Geleceğe Yatırımdır

Güncelleme:

İzmit Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan Pişman Dergisinin 16. sayısı çocuklarla buluştu.

İzmit Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan Pişman Dergisi'nin 16. sayısı çocuklarla buluştu.

İzmit Belediyesinin uzman eğitimcileri tarafından çocuklar için hazırlanan Pişman Dergisi'nin 16. sayısı çocuklarla buluştu. Yeni sayısı 50 bin adet basılan derginin okullardaki dağıtımına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı. Alikahya Karadenizliler mahallesindeki Farabi İlkokulu'ndaki derginin dağıtımında Başkan Doğan, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İzmit'e Belediyesi "Çocuk Dostu Şehir" olduğunu ve çocuk odaklı hizmetleri çok önemsediklerini dile getiren Başkan Doğan, "Çocuklar için yapılan her hizmet, geleceğe yapılan yatırımdır. Bu nedenle siz çocuklarımızın gelişimini destekleyecek çalışmalara öncelik veriyoruz. Bu çalışmalarımız sonucunda 'Çocuk Dostu Şehir' unvanını aldık. Sizler, çocukların önemsendiği, çocuk dostu bir şehirde yaşıyorsunuz. Çocuk odaklı çalışmalara büyük önem veriyoruz ve şimdiye kadar Pişman Çocuk Dergisi, okul bahçelerindeki portatif havuzlar, cepsinler, etüt merkezleri, satranç okulları, Sarısu Kampı, çocuk parkları, çok amaçlı salonlar ve Çocuk Hakları Okulu gibi önemli projelere imza attık. Çocuklarımızın sosyal, demokratik ve çağdaş bir şekilde yetişmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, onlar bu şehri geleceğe taşıyacak" diye konuştu.

Sınıfları dolaşarak çocukların sıcak ilgisiyle karşılaşan Doğan, çocuklarla kucaklaşarak, sohbet etti. Çocuklara,İzmit'in sembol tatlısı pişmaniye dağıttı.

Bugüne kadar 700 binden fazla basılarak ücretsiz olarak çocuklara dağıtılan Pişman Çocuk Dergisi'nin son sayısı da dopdolu bir içerikten oluşuyor. Dergide birçok ödüllü bulmacaların yanı sıra çizgi roman, söyleşiler, bilim teknik, beyin jimnastiği, eğlenceli matematik, öğrencilerin gönderdiği şiirler, bilmece bulmacalar, sağlık köşesi gibi bilgiler yer alıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Alikahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title