Haberler

Doğa Ve Moda Ayrılmaz Bir Bütündür!

Güncelleme:

Dünyaca ünlü tasarımcıları bir araya getiren Vakko Mare koleksiyonunda yer alan Camilla'nın enerji dolu, ışıltılı tasarımları moda dünyasında büyük ilgi görüyor.

Tasarladığı özel kaftanlar ve zamansız koleksiyonlarıyla dünya modasında fark yaratan Avustralyalı ünlü modacı Camilla Franks, kendi adını taşıyan markasının ilham veren hikayesini ve 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Vakko Zorlu'da düzenlenen bir etkinlikte tanıttı.

Deniz modasının göz alıcı seçeneklerini zengin bir marka çeşitliliği ile bir araya getiren Vakko Mare koleksiyonunda yer alan Camilla'nın dünyaca ünlü Avustralyalı tasarımcısı Camilla Franks, 20 Nisan'da Vakko Zorlu'da düzenlenen etkinlikte kendi adını taşıyan markasının ilham veren hikayesini ve 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tanıttı. Moda dünyasındaki onuncu yılını kutlayan Camilla Franks, yazın ruhuna uygun rengarenk desenleri, etnik detayları ve bohem tarzı ile ön plana çıkıyor.

Vietnam'ın doğa ile iç içe olan eşsiz kültüründen esinlenerek oluşturulan yeni koleksiyon; dikkat çeken desenler, taş işlemeler, püskül detaylar ile Vietnam'da süregelen kabile hayatının, gücünü doğadan alan ihtişamını, sonsuz bir renk skalası ile yansıtıyor.

Markasını, "moda ve doğa birbirine ayrılmaz bir bütünlükle bağlıdır" mottosu ile oluşturan; tasarımlarında gökkuşağından, yağmur ormanlarından, doğanın vahşi güzelliği ve sonsuz çeşitliliğinden ilham alan Camilla; ilgi çekici etnik detaylar ve floral desenler ile oluşturduğu koleksiyonundaki her bir parçada, adeta renkler ile desenlerin dansını sunuyor!

Desenli kaftanlar, rengarenk elbiseler, üstler, şortlar, bikini ve mayolar, yazın tüm ışıltısını üzerinde taşıyan şallar, takılar, clutch'lardan oluşan aksesuarları ile benzersiz, sımsıcak bir ürün içeriğine ve marka hikayesine sahip olan Camilla, Vakko Mare'lerde modaseverlerle buluşuyor. Kısa bir süre için Vakko Zorlu'da satışta olacak koleksiyona, Mayıs ayı itibariyle Bodrum Palmarina ve Çeşme Marina'daki Vakko Mare'lerde ulaşmak mümkün olacak.

Camilla Franks Kimdir?

2004 yılında, dünyaca ünlü Bondi Beach'de ilk butiğini açan Avustralyalı modacı Camilla Franks, 10 yıl önce ilk adımını attığı moda yolculuğunu 'Her büyük hayal, bir hayalperest ile başlar' cümlesi ile tanımlıyor.

Koleksiyonlarında coşkulu renkler, baskılar, değerli ipek kumaşlar, ayrıntılı kristal süslemeler ve tüm ihtişamı ile doğanın izleri ön plana çıkıyor.

Her biri özel hikayelere sahip olan Camilla koleksiyonunun sofistike parçaları, Camilla kadının hayatında ve gardırobunda sıradanlığın ötesinde, duygusal bir bağ ile yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vietnam Vakko Moda Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title