Haberler

Dizi Oyuncusu Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Kumar Operasyonunda Aralarında Bir Dizi Oyuncusunda Bulunduğu 22 Kişi Gözaltına Alındı.

FATİH'TE FUHUŞ OPERASYONU

Aksaray'da fuhuş pazarlığı yapıldığı iddia eilen bir eğlence mekanına baskın yapan polis 15 kişiyi gözaltına aldı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Aksaray'da bir diskoyu yakın takibe aldı. Eğlence mekanına müşteri gibi giren sivil ekipler, buradaki kadınların para karşılığı fuhuş yaptıklarını tespit etti. Bunun üzerine başlatılan operasyonda, Moldova, Ukrayna ve Rus uyruklu oldukları öğrenilen 15 kadın gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlar, sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Emniyeteki işlemleri süren yabancı uyruklu kadınların, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.

BEBEK'TE KUMAR OPERASYONU.. 22 GÖZALTI

* Dizi oyuncusu Can Kahraman da gözaltında

Beşiktaş, Bebek'te bir aparmanın girişinde bulunan iş yerinde kumar oynatıldığı ihbarını alan polis harekete geçti. Düzenlenen operasyonda 11'i kadın 22 kişiyi gözaltına alındı. Dizi oyuncusu İsmail Can Kahraman da gözaltına alınanlar arasında.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipleri, Küçük Bebek Caddesi üzerinde bulunan Yuvam Apartmanı'nın giriş katında kumar oynandığı yolunda bir ihbar üzerine harekete geçti. Müşteri gibi içeriye giren sivil polisler dışarıda bekleyen meslektaşlarına "Rulette şansımızı deniyoruz, sizi de bekleriz " diyerek baskın için startı verdi. Düzenlenen operasyonda aralarında 'Emret Komutanım' ve bir çok dizisinde rol alan oyuncu İsmail Can Kahraman' ın da bulunduğu 11'i kadın toplam 22 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, 1 Rulet masası, 20 deste oyun kağıdı ile 5 bin oyun pulu da ele geçirildi. Gayrettepe'deki Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen İsmail Can Kahraman ile birlikte diğer şüpheliler yüzleri şapka ve elleriyle gizlemeye çalıştı. Şüphelilere Kabahatler Kanununa Muhalefet'ten para cezası kesileceği belirtildi.

(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title