Haberler

Diyarbekirspor'da Kahramanmaraş Mesaisi

Güncelleme:

Diyarbekirspor, konuk edeceği ligin güçlü takımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, ligin ikinci devresinin ilk iç saha maçında 30 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Diyarbakır Atatürk Stadında konuk edeceği ligin güçlü takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Planlar galibiyet üstüne kurulu

Yeşil kırmızılı kulübün deneyimli teknik patronu Namık Altunsoy, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürdüklerini söyledi. Geçen haftayı bay geçirdiklerini anımsatan Altunsoy, "Geçen hafta dinlendik. Uzun bir aradan sonra yeniden taraftarlarımızla buluşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu maçı kazanarak ligin ikinci devresinin ilk maçında taraftarımıza 3 puanla merhaba demek istiyoruz. Takım olarak iyi bir konumdayız ve Kahramanmaraş temsilcisini yenmemek için hiçbir neden yok" dedi.

Taraftara destek çağrısı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde taraftara da destek çağrısında bulunan Altunsoy, "Uzun bir aradan sonra yeniden taraftarlarımızla buluşacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Ligin ikinci devresinin bu ilk maçında taraftarlarımıza iyi bir futbol ortaya koyarak galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz. Bu amaç ve hedef çerçevesinde çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title