Haberler

Diyarbakırlı Kaleci Selçuk Bayburt Özel İdare Gençlikspor'a Transfer Oldu

Geçen sezon 2. Lig’e çıkan Ümraniyespor’un kalesini koruyan Diyarbakırlı kaleci Selçuk Aslan, 3.Lig’in yeni takımlarından Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor’a transfer oldu.

Geçen sezon 2. Lig'e çıkan Ümraniyespor'un kalesini koruyan Diyarbakırlı kaleci Selçuk Aslan, 3.Lig'in yeni takımlarından Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'a transfer oldu. Başarılı kaleci, hedefinin iki yılda ikinci şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi.

3. Lig'de şampiyon olup 2. Lig'e çıkan Ümraniyespor'un Diyarbakırlı kalecisi Selçuk Aslan, yeni sezonda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor'un başarısı için ter dökecek. Diyarbakırspor'un alt yapısında yetişen ve daha sonra Ç.Rizespor, Kilisspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Hatayspor ve Sivas Dört Eylül Belediyespor'da forma giyen Selçuk'un, yıllar sonra 3. Lig'e çıkan Bayburt ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Diyarbakır'ı başarıyla temsil ettiğine inandığını belirten 25 yaşındaki file bekçisi, bu misyonu Bayburt'ta devam ettirmek istediğini söyledi. Hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten Selçuk,"3. Lig'e yeni çıkmasına rağmen takımımızın hedefi 2. Lig'e çıkmaktır. Bu yüzden gelen cazip teklifi geri çeviremedim. İnşallah üst üste ikinci şampiyonluğu yaşayacağım. Diyarbakır'ı başarıyla temsil etmeye devam edeceğimi düşünüyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title