Haberler

Diyarbakırlı Fanatik "Fırtınalar" Trabzon'da

Trabzon Valisi Öz, Diyarbakır'da yaşayan Trabzonspor taraftarı 15 öğrenci ile bir araya geldi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Diyarbakır'da yaşayan Trabzonspor taraftarı 15 öğrenci ile yemekte bir araya geldi.

Trabzon'da bir restoranda verilen yemeğe, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, Emniyet Müdürü Murat Köksal, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül ve her iki ilden 30 öğrenci ve okul idarecileri katıldı.

Öz, burada yaptığı konuşmada, Diyarbakırlı çocuklarla Trabzonlu çocukların kaynaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan ziyaretin son dönemde yürütülen barış ve kardeşlik sürecine de katkı sağlayacağını vurgulayan Öz, "Bu iki dağın çiçeklerinin kaynaşması, bizim birlikteliğimizin en güzel ispatıdır. Bu birliktelik ile tüm insanlığa güzel mesajlar veriyoruz" dedi.

Öz, ziyaretin aynı zamanda Trabzonspor'un Anadolu'nun da sesi olmasının sonucu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki hafta yine Diyarbakır'dan ilimize 40-50 kişilik kafile gelecek. Yapılan bu ziyaretler ile tarihten gelen birlikte yaşama inancımızı, birlikteliğimizi, kardeşliğimizi sonsuza dek sürdüreceğiz. Kaynaşmamıza vesile olan Trabzonspor'umuzun yöneticilerini ve iki okulumuzun idarecilerini kutluyorum."

Konuşmaların ardından Vali Öz, öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, kafile başkanı da Öz'e plaket verdi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title