Haberler

Diyarbakır Valisi Kıraç, İlçelerde İncelemede Bulundu

Vali Kıraç, Eğil, Ergani, Çermik ve Çüngüş ilçelerinde kaymakamlık ve belediyeleri ziyaret etti

Diyarbakır Valisi Mustafa  Vali Kıraç, Eğil, Ergani, Çermik ve Çüngüş ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Yardımcısı Mehmet Yiğit, İl Emniyet Müdürü Recep Güven, İl Jandarma Komutanı Hilmi Atabay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Akyol ile bazı kurum müdürleri ile Eğil ilçesini ziyaret eden Vali Kıraç'a Kaymakam Taner Bircan tarafından ilçede yürütülen projeler ve ilçenin genel durumu hakkında brifing sunuldu.

Vali Kıraç, Eğil Belediye Başkanı Petek Çapanoğlu Çelik'i ziyaret ederek, görüştü.

Ergani ilçesinde Kaymakam Erdinç Yılmaz, köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Kıraç, Kaymakamlık binası girişinde köy muhtarları ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Muhtarların içme suyu talep etmeleri üzerine Vali Kıraç, konuyu İl Özel İdaresine inceleteceğini, özellikle içme suyu yetersiz olan köylere ivedilikle daha kapsamlı bir şekilde şebeke çalışması yapılmasını istedi.

Çermik ilçesinde Vali Kıraç'a, Çermik Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz tarafından ilçede yürütülen projeler ve ilçenin genel durumu hakkında brifing sunuldu. Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ'ı da ziyaret eden Vali Kıraç, daha sonra Çüngüş ilçesinde Kaymakam Mehmet Fatih Çelikel'den brifing aldı.

Çüngüş Belediye Başkanı Mehmet Geçitli'yi ziyaret eden Vali Kıraç, Eğil, Ergani, Çermik ve Çüngüş ilçelerine bağlı köylerde köy yolları asfalt çalışması, içme suyu tesisi geliştirme, eğitim ve sağlık alt yapı çalışmalarının sürdüğünü, 2013 KÖYDES programıyla İl Özel İdare bütçesinden köy yolları, içme suyu, kanalizasyon ve diğer altyapı çalışmalarının yapılması için aktarılan ödenek ile tam ve eksiksiz bir şekilde çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Köydeki vatandaşların huzur ve refah içerisinde yaşaması için canla başla çalışacaklarını kaydeden Kıraç, "Muhtarlarımız ile daha sonra toplantı yaparak sorunlarını dinleyeceğiz. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda incelemeler yapılarak vatandaşlarımıza hizmet sunacağız" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Cahit Kıraç Ergani Çüngüş Çermik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title