Haberler

Diyarbakır'da Silahlı Kavga; 2 Ölü

Güncelleme:

Diyarbakır'da gece saatlerinde iki grup arasında çıkan sözlü tartışmanın ardından yaşanan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Bağıvar mahallesinde Yeni Belediye inşaatının arkasında gece saat: 02.00 sularında meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

İddiaya göre iki grup arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan sözlü tartışma ardından silahlı kavgaya dönüştü.

2 KİŞİ CAN VERDİ

Yaşanan kavgada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken bölgeye sevk edilen ambulanslarla cenazeler Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

POLİS İNCELEME YAPTI

Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra incelemede bulundu. Polis ekipleri incelemenin ardından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bağıvar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

.:

sizin hdp ye verdiğiniz oylarınız yüzünden şimdi bu halde Diyarbakır

33
13
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Arkadaşlar onlar ermeni ermeni Kürt ve Türk gençliğini bitirmek istiyorlar bizden intikamlarını bu şekil alıyorlar dış güçler var pkk ya yardım ve yataklık eden

11
34
yanıtYanıtla
cano:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınFala Sevinmeyin HDP liler Kavga etmezler Onlar Barışçıdırlar. . .

13
27
yanıtYanıtla
ali:

Beter olun yeyin birbirinizi

18
21
yanıtYanıtla
DİYARBAKIR:

DİYARBAKIRI BU HALE DÜŞÜRENLER DÜŞÜNSÜN MEMLEKETİ ÖLÜ ŞEHİR YAPTINIZ.

28
7
yanıtYanıtla
MALATYALI:

TERÖR ADINA BİR BİRİNİZİDE VURUN SONUNUZ GELİR İNŞALLAH.

16
18
yanıtYanıtla
K.A.K.kursat:

Ben bildim bileli mecliste kabinede diyarbakır lı bakan olur milletvekilini saymiyorum bile. Bu güzel yurdun her yerinde de diyarbakırlı özgürce yaşar iş yapar memur olur her şey olur. Derdiniz ne peki... Neyin kini garezi azginligi

26
7
yanıtYanıtla
EDİ BESE:

tecavüzcüsüne AŞIK olmuş halk.Cahil ve BARBAR halk.bu azgınlığınızın sonu HELAK.

25
6
yanıtYanıtla
NickBulamayanAdam:

Merak ediyorum polis cagirdilarmi catisma var gelin imdat diye ben olsam gondermem polis belki degerini anlarlar.Sahte ihbarlarca polis cagrilip pkk lilarca sehid edilen onlarca polis var oralarda.

22
9
yanıtYanıtla
garib:

Diyarbakır dilim varmasada söylüyorum sen hak ediyorsun.

5
22
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title