Haberler

Diyarbakır'da Narko-terör Operasyonu

Diyarbakır'da narko-terör operasyonuDİYARBAKIR'da jandarma ekiplerinin, terör örgütünün finans kaynağı olan uyuşturucu maddelerini ele geçirmek üzere Kocaköy İlçesi kırsalında düzenlediği operasyonda, 1 ton 787 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, 1 kişi de gözaltına alındı.

Diyarbakır'da narko-terör operasyonu

DİYARBAKIR'da jandarma ekiplerinin, terör örgütünün finans kaynağı olan uyuşturucu maddelerini ele geçirmek üzere Kocaköy İlçesi kırsalında düzenlediği operasyonda, 1 ton 787 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, 1 kişi de gözaltına alındı.

Kocaköy İlçesi'ne bağlı Gökçen, Gözebaşı ve Tepecik köyleri kırsalında jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, 1 ton 787 kilo esrar maddesi ele geçirildi. 1 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Kocaköy/Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kocaköy İlçesi Gökçen, Gözebaşı ve Tepecik köylerinde bulunan dağlık ve ormanlık arazide 3 ayrı noktada gizlenmiş vaziyette jelikan bidonlar içerisinde toplam bin 734 kilo toz, 53 kilo kubar esrar maddesi ele geçirilmiş, 1 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile uyuşturucu maddelere el konulmuş olup, olay ile ilgili adli işlemlere devam edilmektedir. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması ve bölücü terör örgütünün finans kaynaklarının yok edilmesi maksadıyla narko-terörizmle mücadeleye yönelik çalışmalara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaköy Tepecik Gökçen Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title