Haberler

Diyarbakır'da Karne Heyecanı

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla 5 Nisan İlkokulunda öğrencilere karne dağıttı.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla 5 Nisan İlkokulunda öğrencilere karne dağıttı.

Aksoy, 434 bin 30 öğrencinin karne alacağı 2014-2015 eğitim öğretim döneminin son gününde, düzenlenen karne dağıtım töreninde, öğrencilere  mevcut başarılarını korumak için çalışmaya devam etmelerini söyledi.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Aksoy, öğrencilere yaz boyunca kitap okuyup, seneye hazırlık yapmaları için tavsiyelerde bulundu.

Velilerle de kısa bir toplantı yapan Aksoy, "Sıkıntılarınızı çözme noktasında sizlere yardımcı olacağız. Diyarbakır'da okula başlama çağına gelmiş tüm çocukların okullara kayıt yaptırmaları için gerekeni yapacağız" dedi.

Karne dağıtım töreni sırasında, Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz, Yenişehir Kaymakamı Mehmet Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve öğretmenler hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aksoy Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title