Haberler

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Rusya'ya Gidiyor

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Soçi kentinde düzenlencek KEİ toplantısına katılacak. 7 ay süren kriz sonrası Çavuşoğlu ve Lavrov bir araya gelecek.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 1 Temmuz'da Soçi'de düzenlenecek Karadeniz Ekonomik İşbirliği (KEİ) Örgütü'nün toplantısına katılacağı açıklandı. Toplantıya katılma kararı veren Çavuşoğlu, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüşecek.

RUSYA DAVET GÖNDERDİ

Moskova, Rusya'nın Karadeniz kıyısındaki tatil beldesi Soçi'de 1 Temmuz'da düzenlenecek Karadeniz Ekonomik İşbirliği (KEİ) Örgütü'nün toplantısı için Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na davet göndermişti.

İKİLİ GÖRÜŞME YAPILACAK

Rusya Devlet Başkanı Putin'e gönderilen mektup sonrası, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Soçi'ye gitmesi netleşti. Bu kapsamda Çavuşoğlu'nun KEİ Zirvesi sırasında Rus mevkidaşı Sergey Lavrov'la ikili bir görüşme yapması öngörülüyor.

Lavrov ve Çavuşoğlu görüşmesiyle Türkiye'nin Rus uçağını düşürdüğü tarih olan 24 Kasım 2015'ten sonra iki ülke arasındaki ilişkiler yeniden normalle dönecek.

"ÖNEMLİ GELİŞMELERİN ARİFESİNDEYİZ"

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık yaptığı ilk açıklamada, "İki ülke arasında görüşmeler sürüyor. Çok önemli gelişmelerin arefesindeyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Karadeniz Soçi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (124)

musa:

Sebze meyve vermedik nasıl aç kaldılar, nasıl İsrail den sonra rusya yı dize getirdik. eski türkiye yok artık . yeni güçlü osmanlı var

27
9
yanıtYanıtla
AK PARTİ KONGREYE GİTMELİ:

ERDOĞAN SAYFASI KAPANMIŞTIR ACİLEN AK PARTİ KONGREYE GİTMELİDİR ATANMIŞ DEĞİL SEÇİLMİŞ BİR GENEL BAŞKANLA YOLA DEVAM ETMELİYİZ. . AKSİ HALDE PARTİMİZ ERDOĞANLA BİRLİKTE ERİYİP GİDECEK. . .

25
4
yanıtYanıtla
aaa:

Putin abimden sonra sırada esad abim var

26
1
yanıtYanıtla
özür dilemek barışın önemli bir adımıdır:

ZERRE akp Yİ SEVMEM AMA İSRAİL RUSYA KONUSUNDA OLUMLU ADIMLAR ATIYOR BU ÜLKE İÇİN İYİ AMA akp Yİ ZEREDE SEVMİYORUM KÖTÜ OLAN BU!

2
25
yanıtYanıtla
ÖZÜR BİR İNTİHARDI:

BUGÜN MİLYONLARIN GÖZÜN DE BİR KAHRAMAN SİLİNDİ. . . . BU TRAVMA ZOR ATLATILIR. . . .

22
3
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN TÜRK YASİN:

İHANET SÜRECİNİ YAPAN , HABURDAN PKKLILARI GEÇİREN , 17 25 ARALIĞI YAPAN, BARZANİYLE ŞARKI SÖYLEYEN AKP ASLA ÇARE MHP

13
11
yanıtYanıtla
selami:

ee dünyaları yıktınız hdp gidende vatan hayini hdp ilan etiniz onca asker polis ve sivil ne için öldü öyleyse şimdi vatan hayini akp mi hdp mi allah için diyin

17
6
yanıtYanıtla
BİZE NE FİLİSTİN GAZZEDEN 10 BİN TON NE?:

BİZE NE FİLİSTİN GAZZEDEN 10 BİN TON YARDIM NEREYE? YA filistin BİZİMLE NE ALAKASI VAAAAAAAAAAR? arap birliği islami teşkilat cart curt YOMLNMU TC İLE NE ALAKASI VAR YAAAAA? SEVMİYORUM arap cahillerinideeeeee!

11
12
yanıtYanıtla
MAXIMUS PRIMUS ZALIMUS:

ULAN ALLAH BELANIZI VERSİN, CÜMLE ALEME REZİL ETTİNİZ BİZİ YİNE.

20
2
yanıtYanıtla
kerim:

israil ile barış rusya ile barış zannediyorum camaat ilede barış olur ilerde hayret bir şey.

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title