Haberler

Diş Hekimliği Fakültesi 88 Mezun Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 88 öğrenci mezun oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nden 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 88 öğrenci mezun oldu.

Mezuniyet töreni, OMÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Mezuniyet törenine OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, öğretim görevlileri öğrenciler ve aileleri katıldı.

"İNSANOĞLU İÇİN EN TEHLİKELİ MEZİYET KİBİRDİR"

Öğrencilerin iyi bir Fakülteden mezun olduklarını ifade eden OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Sizin çok sabırlı ve insan ilişkilerinde çok iyi olmanız gerekir. İnsanlarımıza faydalı olmanız gerekir. Yaptığınız işte uzmanlaşın ve çok derin bilgi sahibi olun ki bilmediğiniz şeyi çok rahatlıkla söyleyebilesiniz. Eğer çok iyi bildiğiniz şeyler yoksa bilmediğinizi söyleyemezsiniz ve her şeyi bildiğiniz gibi davranırsınız. Belki de insanın düşeceği en tehlikeli durum budur. Bütün bunlardan sonra insanoğlu için en tehlikeli meziyet kibirdir. Gurur değil kibirdir. Elbette yaptığınız işle gururlanacaksınız, elbette sizin birer diş hekimi olmanızla aileleriniz gururlanacak ben bu gururlu anne babalarınızı ve sizleri tebrik ediyorum. Tüm insanlığa faydalı olmanız dileğiyle hepinize başarılar diliyorum" dedi.

"HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMADIK"

Yatırımların en önemlisi insana yapılan yatırım olduğunu söyleyen OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, "Zahmetli, özverili ve başarılı bir eğitim tamamlayarak bu yatırımların meyvesini almış bulunuyorsunuz. Sayın veliler, sizlerin emaneti olarak kabul ettiğimiz çocuklarınızı çağın ihtiyaçları doğrultusunda mükemmel bir diş hekimi olarak yetiştirmek için öğretim görevlileri arkadaşları ve yönetim olarak eğitim dönemleri boyunca hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Sevgili öğrenciler, fakültemizde aldığınız eğitimle her türlü zorluğun üstesinden geleceğinize inanıyorum. Sizi buradan uğurlarken ömür boyu mutluluklar diler yolunuz ve bahtınız açık olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, mezun olan öğrencilere belgeleri verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Sevilhan Mennan Hüseyin Akan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title