Haberler

Diş Hekimlerinden Başkan Sekmen'e Teşekkür

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Diş Hekimleri Günü ile Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla il genelinde bulunan diş hekimlerinin onuruna bir toplantı düzenledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Diş Hekimleri Günü ile Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla il genelinde bulunan diş hekimlerinin onuruna bir toplantı düzenledi.

Tarihi Müceldili Konağı'nda düzenlenen programa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulvahit Erdem, Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ahmet Yaptırmış, Doğu Anadolu Diş Hekimleri Odası Başkan Vekili ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürü Dt. Funda Filiz Kocamangil, Diş Hekimliği Fakültesi'nin öğretim üyeleri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli diş hekimleri ile Erzurum il merkezi ve ilçelerinde faaliyet gösteren diş hekimleri katıldı.

Başkan Vekili Doğan, burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: "Erzurum Büyükşehir Belediyemizin bütün alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da önemli çalışmaları var. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü ekibi, 'Sağlıklı dişler, mutlu gülüşler' adlı proje kapsamında il genelindeki 45 okulda ağız ve diş sağlığı eğitimi başlattı. 7 ay sürecek proje kapsamında 7 bin 500 öğrencimize ağız ve diş sağlığı eğitimi verilecek. Eğitim verilen her bir öğrenciye de ağız ve diş sağlığı bakım seti hediye ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen göreve geldiği ilk günden itibaren, Erzurum'un her alanda kalkınmasını sağlamak için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Şehrimizdeki değişim ve dönüşümü hepimiz açıkça görüyoruz, hepimiz de şahidiz. Sadece belediyecilik hizmetlerinde değil aynı zamanda şehrimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif kalkınmasında da yaptığımız yatırımları ve verdiğimiz destekleri sizler de görüyorsunuz, bizzat şahitsiniz. Sağlık ordumuzun vazgeçilmez bir parçası olan tüm diş hekimlerimizin Diş Hekimleri Günü'nü kutluyorum."

Toplantıya iştirak eden diş hekimleri de bu özel günü düşünerek böylesine anlamlı bir toplantıyı gerçekleştiren Erzurum Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Ahmet Yaptırmış Mehmet Sekmen Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title