Haberler

Diş Beyazlatmak İsteyen Kadının Hayatı Karardı

Güncelleme:

İngiltere'de sertifikası olmayan bir klinikte dişlerini beyazlatan Kellie Taylor, öndeki 4 dişini kaybetti.

İngiltere'de yaşayan Kellie Taylor, "Hollywood gülümsemesi" sloganıyla satılan bir diş beyazlatma satın aldı. Diş hekimliği sertifikası olmadığını sonradan öğrendiği kliniğe giden Taylor, ucuza yaptırdığı diş beyazlatmanın sonunda ise öndeki 4 dişini kaybetti.

Beyazlatma için kullanılan hidrojen peroksit dişetlerini zayıflatmış ve dişlerinin dökülmesine neden olmuştu.

"ÖZGÜVENİMİ YİTİRDİM"

İşlemi yapan Natalie Kowalczyk ise lisansı olmamasına rağmen işlem uyguladığı için tazminat ödemesi kararlaştırıldı. Dişlerini kaybettiği için özgüvenini yitirdiğini söyleyen Taylor, "Diş beyazlatmayı sadece gösteriş için istiyordum artık evden dışarı çıkmaya korkuyorum. Dişlerimi geri kazanabilmem için ise çok pahalı bir tedavi uygulanması gerekiyor. Diş beyazlatmanın bu kadar uygun fiyata yapıldığını görünce çok iyi bir fırsat olduğunu düşünmüştüm ve bir şeylerin kötü gidebileceğini düşünmemiştim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Hollywood Sağlık Haberler

500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

ZATEN GÜZEL DEĞİLMİŞ DİŞDE GİTTİYSE İYİ OLMAMIŞ NE OLACAK ŞİMDİ BİRİSİ AÇIKLASIN YARIN BÜÜN TÜRKIYE TARTIŞSIN ÇOK ÖNEMLİ

4
1
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

abla zaten kamyon çarpmış gibi tek eksiği beyaz dişmiymiş

4
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 25. 000 Subhanallah Tesbihini çek. Mümin bir Müslüman gibi saf laş.

4
0
yanıtYanıtla
ehil olmayan eller,diller,zihinler:

demekki her ülkede oluyormuş bu tür vakalar, bizde de sahte öğretmenler var

2
0
yanıtYanıtla
??Mobil-IOS:

All sana güzelik

0
1
yanıtYanıtla
AAACAYİP:

adam dolandırıcılığın, uyanıklığın, üç kağıtçılığın ince detaylarını öğrenmeyi çok istiyormuş. internetten dolandırıcılık mesleğine dair bir kitap sipariş etmiş ödemeyi kredi kartından yapmış. . SONUÇ. . . 1. 5 YILDIR KİTAP ADAMIN ELİNE ULAŞMAMIŞ

1
0
yanıtYanıtla
aet:

es bulma ilani: cok guzel bir disim var gorsen bayilirsin

0
0
yanıtYanıtla
tokatli:

wah ne kadar uzuldum, icim cayir cayir yandi, kadincagiz ne kadar depresyonlara neyim girmistir, katil berber pardon disciye yuklu bir ceza ve de tazminat icin dava acilmalidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title