Haberler

Diriliş Osmanlı Develi İlçe Başkanı Kılınç, Diriliş Osmanlı Genel Başkanı Hasan Türksel'i Ziyaret...

Diriliş Osmanlı Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Diriliş Osmanlı Genel Başkanı Hasan Türksel’i makamında ziyaret etti.

Diriliş Osmanlı Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, Diriliş Osmanlı Genel Başkanı Hasan Türksel'i makamında ziyaret etti.

Diriliş Osmanlı Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç bölgelerindeki yaptıkları çalışmalar hakkında Genel Başkan Hasan Türksel'e bilgi verdi. Daha sonra Diriliş Osmanlı Beşiktaş İlçe Başkanlığının açılışı yapıldı. Genel Başkan Hasan Türksel konuşmasında, "Dört ay gibi kısa sürede Türkiye genelinde 57 il, 17 ülkede, İstanbul'da ise 33. ilçe Başkanlığımızın açılışını yapıtık. En kısa sürede bütün il ve ilçelerde teşkilatlanmamızı bitirerek çalışmalarımıza başlayacağız. Başkanlık sistemini destekliyoruz bununla alakalı bütün teşkilatlarımızda gerekli çalışmaları başlattık, sahip çıktık aşkımıza tam destek devlet başkanımıza" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Kılınç Develi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title