Haberler

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı (29.bölüm) en yeni tanıtım

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı (29.bölüm) en yeni tanıtım videosu. Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta 29.yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yeni bölümün en yeni fragman videosu ve geçen hafta dizide yaşananların özeti.

Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezonun yeni bölümde heyecan doruktaydı.Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 28. bölümünde bomba gelişmeler yaşandı. Peki, dizinin yeni bölümünde neler olacak?. İşte, Diriliş Ertuğrul son bölüm tamamı ve yeni bölüm fragmanı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 28. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde; Ertuğrul Noyan'ın zulmünden kurtulacak mı? Aykız'ın cenazesi büyük bir acıyla toprağa verilirken, Ertuğrul'u bulmak için yola çıkan Gündoğdu ve Tuğtekin obaya gelirler. Acının üzerine, acı katmerlenerek eklenecektir. Gündoğdu, Ertuğrul'un ölüm haberini söyler. Artık Kayı obasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ertuğrul'un ölümü büyük siyasi hesapları olan Aytolun için sevince dönüşecektir. Kocasının ve üvey oğlunun da aynı hesapları güttüğünü bildiğinden ikisini de işleyerek düşmüş, dağılmış ve sığıntı durumundaki Kayı obasının, hamiliğini ellerine geçirmeleri için faaliyetlerine başlar. Korkut ve Tuğtekin ise Ertuğrul'a büyük bir sadakatle bağlı olan alplerini kendi tarafına çekip, Selçuklu devletinin yanında savaşa giderken büyük bir beylik olma sevdasındadır. Son derece acılı ve çaresiz olan Hayme Ana'nın alplerinin komutasını, Tuğtekin'e vermeye ikna etmek için toyu toplamaya karar verirler. Öte yandan Ertuğrul, büyük işkenceler gördüğü Noyan'ın mekânından kaçmak için ölümcül bir mücadelenin içine girmiştir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL EN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Kaan Taşaner Esra Bilgiç Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title