Haberler

Dinar Kaymakamı Şahin Açıklaması

"Çağın getirdiği bütün alanlardaki hızlı değişimleri de dikkate alarak, üstlendiğimiz görevi, vatan ve hizmet sevgisiyle, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan en iyi şekilde yürütmeye devam ettirmeliyiz"

Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, üzüntüleri, sevinçleri ve anılarıyla bir yılı daha geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girecek olmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını bildirdi.

Şahin, yeni yıl mesajında, 2015 yılının, ülke ve tüm insanlık için barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, başarıların arttığı bir yıl olması temennisinde bulunarak, bütün vatandaşların yeni yılın huzur ve mutluluk getirmesi dilediğinde bulundu.

Üzüntüleri, sevinçleri ve anılarıyla bir yılı daha geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girecek olmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını ifade eden Şahin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"2015 yılında, geçmişin değerlendirmesini yaparak, yeni atılımlar ve değişimlerle, geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaşmak için, yapacağımız tüm hizmetlerde, bütün Dinarlıların desteklerini de yanımızda hissederek ve onlardan güç alarak ilçemizi her alanda daha güzel yarınlara taşımak ve hak ettiği yere getirmek hepimizin ortak görevidir. Unutulmamalıdır ki hedefe varmak, ona inanmak ve bu uğurda durmadan yorulmadan çalışmakla olur. Çağın getirdiği bütün alanlardaki hızlı değişimleri de dikkate alarak, üstlendiğimiz görevi, vatan ve hizmet sevgisiyle, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan en iyi şekilde yürütmeye devam ettirmeliyiz." - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title