Haberler

Dinar'da Voleybol Turnuvaları Başladı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet kupası voleybol turnuvası başladı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet kupası voleybol turnuvası başladı.

Turnuva hakemliğini, Gençlik ve Spor Müdürü Doğan Çakır, beden eğitimi öğretmenleri Muhammet Keskin ve Yakup Topçam yapıyor.

İddialı ve çekişmeli maçların yaşandığı turnuvanın ilk maçını Hastanespor, Marsyas Masterler Takımına karşı yaptı. 3-2 Hastanespor'un galibiyetiyle sona eren voleybol maçları devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Doğan Çakır, ilçede vatandaşları spor'a sevk etmek amacıyla turnuvalar düzenlediklerini söyledi.

Çakır, "Cumhuriyetin 92. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen turnuvalarda vatandaşlar voleybolu ve sporu daha çok sevecek ve sık yapacaklar. Amacımız ilçe halkımızı spora teşvik etmektir" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Topçam Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title