Haberler

Din Görevlileri Piknikte Buluştu

Çanakkale’nin Çan ilçesinde ilçe Müftülüğünce düzenlenen Kur’an-ı Kerim Hizmet içi Eğitim Kursunu tamamlayan 20 din görevlisi Büyükpaşa köyünde piknikte buluştu.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde ilçe Müftülüğünce düzenlenen Kur'an-ı Kerim Hizmet içi Eğitim Kursunu tamamlayan 20 din görevlisi Büyükpaşa köyünde piknikte buluştu.

Çan ilçesine bağlı Büyükpaşa köyünden geçen Kocabaş Çayı kenarında bulunan mesire alanında düzenlen piknikte bir araya gelen 20 İmam-Hatip görevlisine ev sahipliği yaptıklarını söyleyen köy imam-hatibi Fatih Er, "Çan İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği Kur'an-ı Kerim Hizmet içi Kursunu tamamlayan 20 din görevlisi olarak başlattığımız bu güzel organizasyonu her ay başka bir köyde gerçekleştiriyoruz. Düzenlediğimiz bu etkinlikler kurs boyunca artan dostluğumuzun sürmesine vesile oluyor" dedi. Büyükpaşa köy Muhtarı Selatin Yılmaz, "Din görevlilerinin düzenlediği organizasyonun bu ay köyümüzde yapılmasından mutluluk duyuyoruz " dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Fatih Er Kocabaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title