Haberler

Dilovası Mermerciler Osb'de Fabrika Açılışı

Dilovası Mermerciler Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan bir fabrikanın açılışı yapıldı.

Dilovası Mermerciler Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan bir fabrikanın açılışı yapıldı.

Fabrikanın Türkiye Direktörü Kubilay Şimşek, törende yaptığı konuşmada, merkezi Fransa'da olan firmanın 1969 yılında Paul Zarifian tarafından kurulduğunu ve otomotiv sektörüne orijinal ürün üreticisi olarak hizmet verdiğini söyledi.

Firmanın sürekli gelişerek büyüdüğünü, üçüncü fabrikanın 20 milyon yatırımla Türkiye'de kurulduğunu belirten Şimşek, şöyle konuştu:

"Bu yatırım kararları müşterilerimizin istekleri doğrultusunda gerçekleşti.  Otomotivin plastik ve görsel aksamlarından olan motor kapağını ve otomotiv sektörünün önemli plastik aksamlarını üretiyoruz. İleri teknoloji gerektiren tek fabrikayız, zaten farkımızda bu. Türkiye dışında Fransa,  Rusya, İspanya, Almanya, Romanya ve İngiltere olmak üzere 8 ülkeye parça gönderiyoruz. Ürünlerimizde hata oranı sıfıra yakındır. Bu otomotiv sektöründe çok önemlidir. Makinelerimiz 3 vardiya sadece pazar günleri harici 7/24 çalışmaktadır."

Törene, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Dilovası Türkiye Fransa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title