Haberler

Dilovası Çocuk Parklarıyla Şenleniyor

Dilovası Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede genelinde park ve oyun alanlarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede genelinde park ve oyun alanlarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, modern ve yaşanılabilir bir kentte çocuk oyun parkları ile dinlenme tesislerinin büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hizmet etmeyi kendimize borç bildik. İlçemiz genelinde bir çok oyun parkını yaparak çocuklarımızın hizmetine sunduk. Bunlardan en sonuncusu da Turgut Özal Mahallesi Bağdat Caddesinde bulunan Turgut Özal Semt Konağının bahçesine kurulan çocuk parkı oldu" dedi.

Yapılması planlanan çocuk oyun parklarında vatandaşların kullanımına tahsis edilmek üzere spor araç ve gereçlerinin yanı sıra dinlenme alanlarının da olacağını söyleyen Başkan Ali Toltar Yapacağımız tüm parklarımız mahallelerimizin ihtiyacına göre dizayn edilmektedir. Bununla birlikte çocuklarımızın gönül rahatlığıyla oynayabilmeleri için oyun gruplarının alt zemin kısımları da kauçukla döşüyoruz" diye konuştu.

Başkan Toltar daha sonra şöyle devam etti, "Göreve geldiğimiz günden bu yana parkımızın çevre düzenlenmesi, aydınlatmalarının yapılması, fiziki mekan şartlarının iyileştirilmesi, çocuk oyun parkları ünitesinin zemininin kauçukla döşenmesi, oturma banklarının konulması, ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarının yapılmasına ilişkin geniş çaplı bir çalışma başlatmıştık. Halkımıza hizmet etmenin gönül rahatlığını taşıyoruz" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Dilovası Bağdat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

asli:

Yalan haber dilovasi cocuklari parka hasret kimsenin gonul rahatligiiyle cocugunu goturabilecegi bir yer yok bende dilovasinda oturuyorm bunları çok iyi biliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title