Haberler

Dilmen: Fenerbahçe Ev Kedisine Dönüştü

Güncelleme:

Galatasaray'ın şampiyonluğunu değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'yi eleştirdi. Dilmen: "Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi." dedi.

Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin Başakşehir deplasmanında oynadığı maçı ve Galatasaray'ın şampiyonluğu ve 4. yıldızını yorumladı. Dilmen: "Sokak kedisi ev kedisi hikayesi vardır. Galatasaray rızkını aradı uçtu kanatlandı. Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi." dedi.

"HAK ETTİKLERİ BİR SEZON YAŞADILAR"

Galatasaray'ın şampiyonluğu değerlendiren Rıdvan Dilmen'in konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

"Mancini ve Prandelli'den kurtularak Hamza hocayı getirdiler hepsini kutluyorum. Hak ettikleri bir sezon yaşadılar ciddi problemlere rağmen 2 hoca 2 başkan değiştirmeleri rağmen ekonomik sıkıntılara ve Devler Ligi'nde çok kötü olmalarına rağmen hergün seyircisini arttırarak son 6 haftada gol yememeleri ve yıldızlarıyla sonuca gitti.

"GALATASARAY GİBİ KULÜPLER YERDEN KALKMASINI BİLİRLER"

Galatasaray gibi kulüpler yerden kalkmasını bilirler bugün Fenerbahçe'nin ruh gibi oynayan 4 futbolcusu o anlık reaksiyonla oyundan atıldı. Galatasaray buna kenetlendi ve hak ettiler.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ BİR PRESTİJDİR"

Ünal Aysal 4. yıldızın içine girerek futbolcularla fotoğraf çekilmişti. Bir kulüp ileriye doğru giderken diğer iki kulüp geriye doğru gitti. İkinciye 5, üçüncüye 10 puan fark atan bir Galatasaray'dan başlıyoruz. Umarız bu kez Şampiyonlar Ligi'nde başarı olurlar. 4. yıldızı takmanın motivasyonu, Şampiyonlar Ligi bir prestijdir.

"FENERBAHÇE BİRDEN BİRE EV KEDİSİNE DÖNÜŞTÜ"

Sokak kedisi ev kedisi hikayesi vardır. Galatasaray rızkını aradı uçtu kanatlandı, aradı rızkını hep aradı. Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (38)

xx:

1 kırmızı kart görmeden sezon tamamladılar. . 6-7 maç şaibelerle dolu bir gs izledik ligin başını söylemiyorum bile tüm türkiye gördü şikeyle hakemlerle nasıl şampiyon oldugunuzu haram bır sampiyonlukta ancak gs ye yakısır alkıslar meloya hakemlere hasan kabze veysel sarı stancu ılhan cavcav ve abdulrahım albayrak a :)

11
20
yanıtYanıtla
DemirMobil-IOS:

Ulan adi FB liler rütbenizi bilin . Cimboma laf yok sizler tescilli şikecisiniz.

18
11
yanıtYanıtla
BİR AVCI VURDU BENİ:

BU İŞ BURAYA KADAR.

18
1
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

BU FENERİ ŞİŞİREN SENSİN RIDVAN. . . NTVFENERBORAZANSPOR KANALINDA SEN, GÜNTEKİN, M. DEMİRKOL, F. AKDAĞ. . . PATRON ŞAHENK FENERLİ DİYE VERDİNİZ GAZI HERKESE. . . ÖNCE REHAVET, SONRA HEZİMET. . . BEN NTV''NİN SAHİBİ OLSAM ALAYINIZI''SPOR GEYİĞİ YAPMAK''TAN KANALDAN KOVARIM. . . ÇÜNKÜ HİÇ BİR GS, BJK, TS VE DİĞER KULÜP TARAFTARLARI SİZİ İZLEMİYOR, DİNLEMİYOR. . . EĞER TAKIM ''KEDİ''İSE ''SOYTARI''KİM?? VEYA''YALAKALAR''KİMLER???

17
1
yanıtYanıtla
ülkücüMobil-ANDROID:

zorunuzami gittiiii sampiyooooon cim bommm bommmm

13
2
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

eskiden aziz babalari mac satın alırdı bunlara havaya girdiler simdi uefa kupasi aldığımız zamandaki gibi tesadüf deyin haksiz deyin ne derseniz deyin. kendi rezilliklerini görmeyip başarana dil uzatmak gibi zavalli haldeler ulan siz attinizda golmü sayilmadi siz tüm lig boyunca tum sezonda eksik futbolcu ilemi ciktiniz başak sehirin kalesine gol attinizda kalecinin kolunami değdi :)) basit takim dedikleriniz sizi futbol diye oynadı kabul edin artik ve artık HERKES RUTBESINI BILECEK ARKADAŞ :))

11
3
yanıtYanıtla
s:

Gel pisi pisi!!!!

10
3
yanıtYanıtla
adsaddMobil-ANDROID:

leke atmayin lan itaat edin...

8
5
yanıtYanıtla
SİLOPİLİ:

VOLKAN BABACAN OLMADI PANPA :P :)))9

9
3
yanıtYanıtla
PsikologmobilWeb@haberler.com:

Dolaylı olarak GS ya da sokak kedisi demiş.Anlayana.

0
12
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title