Haberler

Diego Ribas: Hiçbir Zaman Kulüpten Ayrılmaya Niyetim Yoktu

Güncelleme:

Fenerbahçeli Diego, yaşadığı problemin ardından Instagram'dan mesaj yolladı, "Başkanımızla görüştükten sonra problem kalmadı. Hiçbir zaman ayrılmaya niyetim yoktu." dedi.

Fenerbahçe'de krize sebep olan Diego Ribas, geleceği hakkında ilk kez konuştu. Brezilyalı futbolcunun Instagram aracılığıyla kullandığı ifadeler şu şekilde;

"Sevgili taraftarlar. Kulübümüzde başkanımızla bugünkü yapmış olduğumuz görüşmeden sonra, aramızda açıklığa kavuşmayan herhangi bir konu kalmamıştır. Özellikle belirtmek isterim ki, görüşmemizden önceki süreçte de hiçbir zaman kulüpten ayrılma niyetim yoktu. Her zaman olduğu gibi şimdi de takımım için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim. Büyük Fenerbahçe taraftarına selamlar. Diego Ribas."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

KayhanMobil-IOS:

Git

9
1
yanıtYanıtla
ali yilmazMobil-ANDROID:

disariya gitse aldigi paranin dortte birini alamaz

9
1
yanıtYanıtla
F.B.ReismobilWeb@haberler.com:

Yarın Alex gibi fk kapısında yatar ama içeri giremez

4
4
yanıtYanıtla
fbmobilWeb@haberler.com:

Güle güle Diego al o parayi defol gitt

6
1
yanıtYanıtla
baks bani:

aziz adamin cigerini alır bir daha geri vermez. . . . .

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sen hala bu kulüpte kalırsan o başkanı sorgularım

4
1
yanıtYanıtla
hey gidi paranın:

paranın gözünü seveyim. . . . sen nelere kadirsin.

5
0
yanıtYanıtla
hakan Mobil-ANDROID:

iste adam var dini imani para olan adamciklar var. ulen kimin parasi kalmis fenerde. hemen kapi önüne koyacaksin bunun gibisini. Emre ve Volkani da esantiyon olarak yollayacaksin.

5
0
yanıtYanıtla
AZİZİN FENERİ:

Buldunuz tabi gariban (!) Şikeci kanarya kuşunu yolun bakalım kaz gibi. Emenike , Krasiç, Diego bir yandan. . Aziz , Emre ve Volkan diğer yandan. . Bir taraf maddi olarak, diğerleri de manevi olarak . . Fenerbahçemize de önüne gelen vuruyor tokadı şamar oğlanı gibi. . Paralel (!) Uefa kurmuş kumpası (tam bir komedi), vermiş ayarı bir de siz vurun bakalım. . Ama tüm bu işlerin sorumlusu Aziz başkan. . Yapmasaydın şu şikeyi bunlar gelmezdi Fenerbahçemizin başına. . Arkamızda fenerasyon ve cumhurbaşkanımız da olmasa yanmıştık çıra gibi. Çoktan PTT 1. ligde şampiyon olmuştuk şimdi. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title