Haberler

Didim Ticaret Odası'ndan Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

Güncelleme:

Didim Ticaret Odası, 10 Ekim'de gerçekleştirilecek 6. Turizm Yatırım Zirvesine davet etmek üzere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Didim Ticaret Odası, 10 Ekim'de gerçekleştirilecek 6. Turizm Yatırım Zirvesine davet etmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarete; Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, zirvenin hazırlıklarını yürüten Strateji Geliştirme Komisyonunun Başkanı Ali Hikmet Atilla, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürol Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Urgancı, Celal Gümüş ve Mekin Subaşı, Meclis Üyeleri Veysel Ece, Aydın Çağlayan ve Deniz Demir katıldı.

Takdim Edilen Turizm Yatırım Zirvesinin taslak programını inceleyen Özlem Çerçioğlu programa katılmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti. Ziyarette Büyükşehir'in çalışmaları hakkında da bilgiler alan Didim Ticaret Odası Heyeti, Liman Yolu olarak bilinen Adnan Menderes Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi Yeşilkent Yolu ile Fevzipaşa ve Üniversiteyi bölünmüş yola bağlayan yolda yaşanan sıkıntıları anlattı. Başkan Özlem Çerçioğlu ilin doğu ve batısında olmak üzere iki ayrı ekibin asfaltlama çalışması yaptığı söyledi. 12 metreden daha geniş yollar ve köyleri ilçeye bağlayan yolların büyükşehir'in sorumluluğunda olduğu, bu yollarda durum tespitinin yapıldığı, iki ayrı ekiple yapılan asfaltlama çalışmalarına tespitlerden sonra yapılacak ihale ile özel şirketlerinde ekleneceğini söyleyerek, böylelikle ildeki yolla alakalı tüm sıkıntıların giderileceği bilgisini verdi.

Heyet; Cumhuriyet Caddesinde trafiği olumsuz etkileyen, yayaların görüş açısını engelleyen reklam panoları ve sinyalizasyon bulunmayan kavşaklardaki tehlikeli durumu ifade edince Başkan Özlem Çerçioğlu, konuyu not aldırarak durumun yerinde tespit edileceğini ve çözüleceği sözünü verdi.

Fevzipaşa ve Akbük'te altyapıdan kaynaklı sıkıntıları Özlem Çerçioğlu ile paylaşan Başkan Şaban Üstündağ, bu durumun ilçe turizmine de zarar verdiğini söyledi.

Yaz Aylarında karşılaşılan su kesintilerini hatırlatan heyet, Büyükşehir Belediye Başkanından bu konuda 3 ayrı alternatif proje için maliyet tespiti yapıldığını, en doğru ve uygun yöntemin tespitinden sonra bu sıkıntının da giderileceği sözünü aldı.

Ziyaret sonunda Özlem Çerçioğlu'na hediye takdim eden Şaban Üstündağ ve Ticaret Odası Heyeti birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyareti değerlendiren Şaban Üstündağ, oldukça verimli bir görüşme olduğunu, Başkandan hem gerçekleştirecekleri zirveye katılma sözü aldıklarını hem de ilçenin problemleri hakkında gelişmeleri ve çalışmaları öğrendiklerini belirterek, bahsi geçen konuların takipçisi olacaklarını bildirdi. Başkan Çerçioğlu'na ziyaretteki samimi tavrı için teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

özlem çerçioğlu hilmi yıldırım hikmet atilla didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title