Haberler

Didim 2. Zeytin Festivalinin Son Şekli İçin Biraraya Gelindi

Didim'de bu yıl ikincisi düzenlenmesi planlanan Didim Zeytin Festivaliyle ilgili olarak Didim Belediyesinde bir toplantı düzenlendi.

Didim'de bu yıl ikincisi düzenlenmesi planlanan Didim Zeytin Festivaliyle ilgili olarak Didim Belediyesinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Festivalin içeriği ve yurt dışından Festivale katılacak konukların gezi programı görüşüldü

Didim'de bu yıl ikincisi düzenlenmesi planlanan Didim Zeytin Festivaliyle ilgili olarak Didim Belediyesinde bir toplantı düzenlendi. Başkanlık makamında gerçekleşecek toplantıya Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu başkanlık ederken toplantıya Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Didim Beleidye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, Akbük Belediye Meclis Üyesi Mustafa Demirbaş, İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü İsmail Efe, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Ziraat Odası Meclis Başkanı Kemal Ak İl Genel Meclis Üyeleri M. Cahit Kaya ve Hasan Yavuz, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu, Didim Ziraat Odası Meclis üyeleri, Zeytinyağı işletmecileri ile basın mensupları katıldı.

Toplantıda Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir içerikle ilgili bilgiler verirken, Festival için Aydın İl Özel İdaresinden 25 Bin TL'lik ödeneğin hesaplarına yattığını ve ödenek sıkıntısı olmadığını belirterek, içeriğin son şeklini vermeye çalıştıklarını söyledi. Akdeniz Zeytin Şehirleri Birliği (RECOMED) üyesi ülkelerden ve Fas'tan kalabalık bir heyetin Festival ve gezi için Didim'de ağırlanacağını belirterek Söke, Aydın ve Kuşadası'nda teknik gezi ve ören yerleri gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

Gökdemir ayrıca Festival kapsamında Didim merkez ve beldelerde etkinlikler yapılacağını duyurarak, sponsor firmalarında Didim içerisinde açacağı stantlarla ilgili de bilgiler verdi. Ulaşım ve duyuru konusunda Didim Belediyesinden katkı beklediklerini belirten Gökdemir'in isteğine Belediye Başkanı Mümin Kamacı kayıtsız kalmayacaklarını belirterek her türlü desteği vereceğini dile getirdi.

Başkan Kamacı Festivale destek noktasında Array zeytin işletmesi dışında diğer zeytin işletmelerinin de destek vermesi gerektiğini belirtti. Önümüzdeki günlerde bir toplantı daha yapılacak Festivalin içeriğinin son şeklini verileceği bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mümin Kamacı Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title