Haberler

Dicle Üniversitesinde Müthiş Gösteri, Testere

Güncelleme:

Tiyatro kültürünün gelişmesini hedefleyen Dicle Üniversitesi Kültür Mutfağı ekibi, yepyeni gösterisi Testere 3'ü (Kırıklar İmana Geldi) sergiledi.

Dicle üniversitesi kongre merkezinde sahnelenen "Testere 3" (Kırıklar İmana Geldi) isimli tiyatro oyunu öncesi izleyicilere mini bir konser verildi.

Daha önce serisi sergilenen Testerenin son versiyonu olan "Testere 3" (Kırıklar İmana Geldi) oyunu izleyicilerden tam not aldı. Gösteri öncesi ATV de Sen Türkünü Söyle Yarışmasında Yarı Finale Kadar Yükselen Veysel Cengiz sahne aldı.

Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gösteride seyirciler keyif dolu dakikalar yaşandı. Konser sonrası Miraç Can Ergenekon'un mini bir standup gösterisi ile devam eden eğlencede izleyiciler kahkahalara boğuldu. Üstün bir performans sergileyerek adeta profesyonel tiyatroculara taş çıkartan Dicle Üniversitesi Kültür Mutfağı (DÜKM) ekibi "Testere 3" (Kırıklar İmana Geldi) oyunuyla seyircilerden tam not aldı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Dicle Üniversitesi Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title