Haberler

Dicle Elektrik'ten Bayram Mesajı

Güncelleme:

DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ve DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladılar.

Özelleştirme sonrası Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine elektrik dağıtım hizmeti veren DEDAŞ (Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.) ve DEPSAŞ (Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş.) tarafından Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlandı.

DEDAŞ Genel Müdürü Mustafa Yılmaz ve DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ imzası ile yayınlanan kutlama mesajında, sayıları 1,5 milyonu bulan Dicle Elektrik müşterilerinin yanı sıra, tüm bölge halkının Kurban Bayramı kutlandı. Yılmaz ve Demirbağ yayınladıkları mesajda, bayramların küskünlerin barışması, insanların birbirini daha iyi anlaması, hoşgörü ve sağduyu sahibi olması için çok güzel bir vesile olduğuna dikkat çekerek şöyle dediler:
"Müşterilerimiz ve bölge halımızın bayram sevincini yürekten paylaşıyor ve Kurban Bayramlarını en samimi duygularımız ile kutluyoruz. Bayramın tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve bölgemize sağlık, huzur, barış ve aydınlık yarınlar getirmesini diliyoruz"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Kurban Bayramı Diyarbakır Şanlıurfa Mardin Yerel Haberler

500

Yorumlar (4)

urfali:

tabiki bayram mesajı yayınlar nasıl olsa bayramdan önce istediğini elde eti yani eletirige zam yapıldı gel keyfim gel bu dünya zizede kalmaz çekme mazlumun ahını çıkar aheste ahete az söylyim çok anla

4
0
yanıtYanıtla
batmanlı:

yazıklar olsun. vatandaşlara hizmet edecek yerde herkesi canından bezdirdiniz

3
0
yanıtYanıtla
kobani:

lo kürrolar dicle elektrik dilerım işide kalsın. . .

1
0
yanıtYanıtla
mağdur çiftçi..:

bakalım 2015 te nelerle karşılaşırız dicle iki yüzlü dicle anlamadım gitti tarımsal sulamamı yoksa üzel sanayii hatmı aslında millet uyuyor neden sizi mahkemeye vermiyorlar onu anlamadım iki yüzlü dicle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title