Haberler

Dha Yurt Bülteni-8

Çukurca'da tespit edilen PKK'lı etkisiz hale getirildiTürk Silahlı Kuvvetleri, Hakkarı Çukurca'da Irak kuzeyi tarafında görülen PKK'lı teröristin 2'nci Hudut Tugay 6.Hudut Tabur Komutanlığı tarafından yapılan atışlarla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Çukurca'da tespit edilen Pkk'lı etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkarı Çukurca'da Irak kuzeyi tarafında görülen Pkk'lı teröristin 2'nci Hudut Tugay 6.Hudut Tabur Komutanlığı tarafından yapılan atışlarla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Görüntü Dökümü

--------------------

- Pkk'lı teröristin etkisiz hale getirilmesi

Haber:

=================================

Adana Valiliği'ne bombalı araçla saldırı; 2 ölü, 33 yaralı (EK GÖRÜNTÜ)

ARANAN İKİNCİ ARAÇ BULUNDU

Görüntü Dökümü

-------------------------

Çevredeki polisler

Aracın yanındaki bomba imha uzmanı

Çevredeki polisler

Genel ve detay

Olay yerinden genel görüntü ve camiden yapılan anoslar

///////////

Özel harekat polisleri koşarken

Otomobilden detay

Genel ve detay görüntüler

//////////////

Zırhlı araçların olay yerine gidişi

Olay yerinden genel görüntüler

Kapıları açık aracın görüntüsü

Zırhlı araçlar ve polis ekipleri

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI/ADANA,

============================================

Gaziantep'te, 300 polisle PKK operasyonu

GAZİANTEP'te, terör örgütü PKK'ya yönelik çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 300 polisin zırhlı araçlarla düzenlediği operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla terör örgütü PKK ve şehir yapılanması KCK'ya yönelik olarak; Vatan, Fırat, Güzelvadi ile Beybahçe Mahallesi'nde 300 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon başlatıldı. Özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin de katıldığı operasyonda zırhlı araç ve TOMA'larla güvenlik önlemi alındı. Polisler, belirlenen ev ve işyerinde arama yaparak çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Polisin, terör örgütü PKK ile irtibatı ve ilişkisi olduğu saptanan kişilerin yakalanmasına yönelik başlattığı operasyon devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Operasyon yapılan yerler

Zırhlı araçlar

Polislerin önlem alması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Eyyüp BURUN, Ahmet ÖZER-GAZİANTEP-DHA)

==============================================

Telefonunu açmayan eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü

ESKİŞEHİR'de bir otelde çalışan 53 yaşındaki 3 çocuk babası İsmet Ateş, cep telefonunu açmadığını ileri sürdüğü eşi 49 yaşındaki tekstil fabrikası işçisi eşi Selime Ateş'i ekmek bıçağıyla kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi 2'nci Tugay Caddesi'nde meydana geldi. Eşi Selime Ateş'i cep telefonundan arayan İsmet Ateş, cep telefonunun açılmaması üzerine eve giderek eşiyle tartışmaya başladı. İsmet Ateş tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre mutfaktan ekmek bıçağını alarak Selime Ateş'in kalbine sapladı.

Gürültüler üzerine komşuları durumu polise ve 112 acil servise bildirdi. Ağır yaralanan Selime Ateş, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü.

İsmet Ateş, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İsmet Ateş'in polislere eşini kıskançlık yüzünden öldürdüğünü söylediği belirtildi.

'EŞİM BENİ ALDATIYORDU'

Eşi Selime Ateş'i kalbinden bıçaklayarak öldüren İsmet Ateş, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. İsmet Ateş "Neden eşinizi öldürdünüz?" diye soran gazetecilere "Beni aldatıyordu" yanıtını verdi.

Görüntü dökümü:

-Cinayet şüphelisi İsmet Ateş'in polisler tarafından adliyeye getirilmesi,

-İsmet Ateş'in gazetecilere eşinin kendisini aldattığını söylemesi,

-Öldürülen Selime Ateş'in sağlık fotoğrafları bulunuyor.)

Haber-Kamera: Hakan TÜRKTAN-Saadet YÖRÜKÇÜ-ESKİŞEHİR,

===============================================

Havza'da itfaiye aracı yangına giderken devrildi: 3 itfaiyeci yaralı

SAMSUN'un Havza İlçesi'nde ev yangınına müdaheleye giden itfaiye aracı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybemesi sonucu meydana gelen kaza da 1'i ağır toplam 3 itfaiyeci yaralandı.

Olay, Samsun'un Havza İlçesi'nde bulunan Ilıca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı Havza Bölge İtfaiye Grup Amirliği ekipleri Gidirli Mahallesi'nde ev yangını ihbarı alarak yangına müdahale etmek için yola çıktı. İsmail Cirit yönetimindeki 55 APA 91 plakalı itfaiye aracı, Ilıca Mahallesi Göldağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücü İsmail Cirit, itfaiye çavuşu Murat Yılmaz ve itfaiye eri Rıfat Sezer yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Havza İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken ağır yaralanan İsmail Cirit yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hastanelerdeki tedavileri devam ederken polis kazayla ilgili soruşturma başlatı.

Görüntü Dökümü:

-------------

-Kaza yerinden detay

-Yaralıların ambulanslara bindirilmesi

Haber-Kamera: Abdurrahman ALTUN/HAVZA(Samsun),

===================================================

Şanlıurfa'da, öldürülen kızın kızkardeşi ile babası tutuklandı

ŞANLIURFA'da 19 yaşındaki Ceylan Badem, evde ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Başlatılan soruşturma kapsamında, ablasını vuran 14 yaşındaki kızkardeş Berivan ile ile cinayeti azmettirdiği iddia edilen baba Mustafa Badem tutuklandı.

Geçen pazartesi günü Yakubiye Mahallesi'nde silah sesi duyanlar, gittikleri ve kimsenin bulunmadığı Badem ailesinin evinde Ceylan Badem'i kanlar içerisinde buldu. Vatandaşların ihbarıyla eve gelen polis inceleme başlatırken, sağlık ekiplerinin kontrolünde Ceylan Badem'in ensesine sıkılan kurşun nedeniyle öldüğünü belirledi.

Olayı soruşturan polis, bu sırada mahalleden uzaklaşmaya çalışan Ceylan'ın annesi Cemile, babası Mustafa, ağabeyi Şahin, kızkardeşi Berivan ve yengesi Gülbahar Badem'i gözaltına aldı.

CİNAYETİ BERİVAN ÜSTLENDİ

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerden Berivan Badem, ablasını kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Ablasının sık sık, ailesinin istemediği cezaevine giren Hamit Y. ile görüştüğünü ve olay günü de aynı nedenle evde tartışma çıktığını söyleyen Berivan Badem, kendisinin de bu nedenle tabancayla cinayeti işlediğini öne sürdü.

BABA- KIZ TUTUKLANDI

Ailenin diğer fertleri ise Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarında suçsuz olduklarını ifade etti. Sorgulaması tamamlanan şüpheliler, öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Berivan Badem 'kasten adam öldürme', baba Mustafa Badem ise 'cinayete azmettirme' suçlarından tutuklandı. arak cezaevine gönderildi.

Mahkeme diğer şüpheliler anne, ağabey ve yengeyi ise tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Asayiş Şube müdürlüğü

Şüphelilerin şubeden çıkarılması

Morg önünde bekleyen cenaze aracı

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera-Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

===============================================

2 kez uzaklaştırma cezası verilen kendisini evden kovan eşini öldürdü (2)

GÖZYAŞLARI İLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kocası Suat Kazım Çırak'ı bıçakla öldürdükten sonra Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Elif Çırak, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkartılırken göz yaşlarına hakim olamayan Elif Çırak, gazetecilerin sorularını da yanıtsız bıraktı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: BURSA

===================================================

20 günlük eşini heyelan faciasında kaybeden Açıkça, "Düğün evimiz yas evine döndü"

SİİRT'in Şirvan ilçesine bağlı Maden köyündeki Bakır madeninde 17 Kasım'da meydana gelen ve şimdiye kadar 8 can alan heyelan faciasından ilk cesedi çıkarılan kişi olan Murat Ant'ın olaydan 20 gün önce evlendiği ortaya çıktı. Ant'ın eşi İpek Açıkça, "Çeyizlerim yeni getirilmişti, düğün evimiz yas evine döndü"dedi. Ant'ın kız kardeşi Semra Ant ise, 8 kişinin öldüğü ve 8 işçinin halen altında olduğu madenin kapatılmasını istediğini söyledi.

Şirvan ilçesine bağlı Maden köyündeki bakır madeninde 17 Kasım'da meydana gelen heyelan faciasında yaşamını yitirenlerden biri olan ve ilk gece cenazesi çıkarılan Murat Ant'ın madenin bulunduğu Maden köyündeki evinde yas var. 18 kişilik Ant ailesinin kaldığı evin faciadan önce düğün evi olduğu, çünkü Murat Ant'ın heyelan altından kalmadan 20 gün önce evlendiği belirtildi. Murat Ant ile 20 gün önce evlenen ve daha resmi nikah kıyamayan İpek Açıkça, "Biz mutlu evlendik. Evliliğimizden 15 geçti sonra çeyizlerimi anemler getirdi. Babam hastanedeydi babamın yanına Siirt'te gittim ve ben eşin öldüğünü Siirt'te öğrendim. 'Eşin öldü' dediler sonra buraya geldik. Herkesin ailelerine sabır diliyorum"dedi.

Ağabeyi Murat'ın daha 20 günlük evli olduğunu ve muradına ermeden öldüğü belirten Ablası Songül Ant, "Böyle olmasını hiç istemezdik. Kardeşim en mutlu günlerinde yaşama veda etti. Düğününü yaptık ve bayağı mutluydu. Ailemizi geçindirmek için çalışıyordu. Acı haber geldi, Allah bu durumu kimsenin başına getirmesin. Yer altında kalanlara, herkese sabırlar diliyorum. Bir an önce çıkarılmasını istiyorum"diye konuştu.

Murat Ant'ın kız kardeşi Semra Ant ise, "Böyle olmasını istemiyordum. Her gün işe gider iken mutlu gidiyordu. Ama bu olay olunca yıkıldık. Düşünemiyorum, hiç inanamıyorum. Ben bu madenin kapatılmasını istiyorum, başkada bir şey istemiyorum, bir sürü analar ağladı. Analar ağlamasın artık yeter diyorum"dedi.

Görüntü Dökümü

-Murat Ant'ın eşinin konuşması

-Murat'ın ablasının konuşması

-Murat kız kardeşinin konuşması

-Murat Ant'ın yaşlı babasından görüntü

Haber-Kamera: Mehmet Yücel DURAK/SİİRT,-

======================================================

Rektör'den Fethullah adlı öğrenciye; 'Babana söyle ismi değiştirsin'

ATATÜRK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Öğretmenler Günü nedeniyle gittiği Yarımca İlkokulu'nda, bir öğrencinin adının Fethullah olduğunu öğrenince, "Babana söyle, ismi hemen değiştirsin" edi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bugün merkez Aziziye ilçesine bağlı Yarımca İlkokulu'nu ziyaret etti. Birleştirilmiş 5 sınıflı okulun tek öğretmeni Mesut Dövenci'nin öğretmenler gününü kutladı. Atatürk Üniversitesinden mezun olan öğretmen Dövenci'yi görev yaptığı okulda ziyaret etmekten mutlu olduğunu belirten Prof. Dr. Çomaklı, "Tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutluyorum. Biz örnek bir okul seçtik. Bizden mezun olan Mesut beyin okulunu ziyaret ettik. Çok mutlu olduk. Çocuklarımızla beraber olduk. Hocamız burada çok ciddi bir efor sarfediyor. Burada birleştirilmiş sınıflardaki tüm öğrencilere eğitim veriyor. Bu okulu biz kardeş okul olarak seçtik. Bundan sonra okulumuza her türlü yardımı yapacağız" diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Çomaklı daha sonra okulda bulunan 14 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı. Öğrencilerin adlarını soran ve sohbet eden Prof. Dr. Çomaklı, üçüncü sınıf öğrencisi Fethullah Karadağ'ın adına ise itiraz etti. Rektör Çomaklı öğrenciye "Babana söyle, ismi hemen değiştirsin. İsim güzel ama onunla anılıyor ya şimdi" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Yarımca ilköğretim okulu tabelası

-Rektörün okula gelmesi

-Öğrencilere hediye vermesi

-Mesut Dövenci'ye çiçek ve hediyesini vermesi

-Ömer Çomaklı ile röp.

-Mesut Dövenci ile röp.

Haber-Kamera: Zafer KUMRU / ERZURUM,

===================================================

İslahiye'de, 22 stajyer öğretmen göreve başladı

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, 22 stajyer öğretmen düzenlenen törenle yemin ederek mesleğe başladı.

İslahiye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan ve ardından Belediye Kültür Merkezi'nde devam eden etkinlikte Kaymakam Ramazan Yıldırım, 'Dünyanın Bütün Çiçekleri' isimli şiiri okuyarak öğretmenleri kutladı. Törende; daha sonra stajyerlikten asıl öğretmenliğe geçiş yapan 22 öğretmen için yemin töreni yapıldı. Öğretmenler Türk bayrağı üzerine ellerini koyarak yemin etti ve mesleğe başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Belediye Kültür Merkezi

Kaymakam Yıldırım'ın şiir okuması

Öğretmenlerin yemin etmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-DHA)

===================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Çomaklı Irak PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title