Haberler

Dha Yurt Bülteni-5

Irak sınırında PKK'ya yönelik dev operasyon : 7 PKK'lı öldürüldü (2) - YenidenOperasyondan sıcak görüntülerTürk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak Uludere AItın Tepe sınır hattında 10-15 PKK'lı terörist ile sıcak temas sağlandığını, Kara ve Hava Kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyon sonucunda, şu...

Irak sınırında PKK'ya yönelik dev operasyon : 7 PKK'lı öldürüldü (2) - Yeniden

Operasyondan sıcak görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak Uludere AItın Tepe sınır hattında 10-15 PKK'lı terörist ile sıcak temas sağlandığını, Kara ve Hava Kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyon sonucunda, şu ana kadar 7 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Irak sınırında PKK'ya yönelik 'Şehit Tank Çavuş Ahmet Suna Operasyonu' başladı. 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğunda 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı'nın emir komutasında 09 Mart tarihinde Uludere AItın Tepe sınır hattında güvenlik korucuları ile takviyeli bir Hudut Özel Harekat taburu ile başlatılan operasyonda yurtiçine sızma hazırlığında bulunan 10-15 PKK'lı terörist ile dün saat 07: 30'dan itibaren sıcak temas sağlandı.

İHA TESPİT ETTİ, SAVAŞ UÇAKMARI VURDU

Kumar Tepe bölgesinde sıcak takip yapılarak İHA'ların desteği ile mevzileri nokta olarak tespit edilen PKK'lı teröristlerin bulunduğu alan dün saat 11 : 05'te uçaklar tarafından vuruldu. Bölgedeki 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

JÖH'LER ALUŞBOĞAZI BÖLGESİNE İNDİRİLDİ

Dün saat 14: 30'da ise PKK'lı teröristlerin Kumar Tepe bölgesindeki yaşam alanlarına ve mevzilendikleri bölgelere girildib PKK'lı teröristlerin kaçış istikametlerini tıkamak amacıyla hava hücum harekatı ile bir Jandarma Özel Harekat Bölüğü Aluşboğazı bölgesine indirildi. Kumar Tepe bölgesinde PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada 3 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Çatışma bölgesinde ayrıca 2 adet Doçka, 4 adet AK-47 Piyade Tügeği, bol miktarda el yapımı patlayıcı düzenekleri, çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

7 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kara ve Hava Kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyon sonucunda, şu ana kadar 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Hedeflerin vurulma anı

Haber: ANKARA - ŞIRNAK

==========================================

Çarptığı motosikletteki yaralı, otomobilin üzerindeyken kaçtı

Güvenlik kamerası görüntüleri

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü, savrulup aracının üzerine düşen yaralıya aldırış etmeden kaçtı. Olay, güvenlik kameraları ile görüntülendi.

Kaza, bu sabah Kale Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücü ve plakası belirlenemeyen otomobil, Seyfioğlu Caddesi'nde Fadıl Bozkurt yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle Fadıl Bozkurt yola savrulurken, arkasında oturan Ramazan Öğür otomobilin üzerine düştü. Kimliği belirsiz otomobil sürücüsü, durmayıp yoluna devam etti. Bu sırada otomobilin üzerine düşen Öğür, yaklaşık 20 metre sonra yola savruldu. Otomobil sürücüsü, gaza basın kayıplara karışırken, yaralanan 2 kişi çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Kaza anı ve arkasındaki gelişmeler caddedeki bir işyerinin güvenlik kameraları ile kaydedildi. Görüntülerde otomobilin çarpmasıyla motosikletteki Fadıl Bozkurt'un yola savrulması, Ramazan Öğür'ün ise durmayan otomobilin üzerinde bir süre sonra düştüğü ve sürücünün aracıyla kaçtığı görülüyor.

Kazayla ilgili çalışma yapan polis, kaçan sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Otomobilin motosiklete çarpması

Motosikletteki sürücünün yola savrulması

Motosikletteki ikinci kişinin otomobilin üzerine düşmesi

Kaçan otomobilin üzerindeki yaralının yere düşmesi

Olay yerinde toplanan kalabalık

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA)

================================

Bakan Ağbal: Vergi ve sosyal güvenlik mevzuatı daha adil ve basit olacak

MALİYE Bakanı Naci Ağbal, vergi ve sosyal güvenlik usul hukuku mevzuatının tamamen değişeceğini ifade ederek, "İki mevzuatı gözden geçireceğiz, gümrüğü de buna dahil edeceğiz. Bütün bunları karşılaştıracağız mükellef için kolay olan, mükellef için daha adil olan daha basit olan neyse onu yapacağızö dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki Müstakil İş Adamları ve Sanayiciler Derneği tarafından düzenlenen 95'nci Genel İdare Kurulu toplantısına katıldı. Vergi ve sosyal güvenlik usul hukuku mevzuatının tamamen değiştirileceğini ve kolaylaştırılacağını anlatan Ağbal, vergisini vermeyenlere caydırıcı cezalar getirileceğini söyledi. Gelir vergisi kanununun yakın bir zamanda komisyonda görüşülerek yasalaştırmak istediklerini belirten Ağbal, "Biliyorsunuz gelir vergisi kanununu var yakın bir zamanda komisyonda görüşmelerini tamamlayıp yasalaştırmak istiyoruz. Vergi usul hukuku, sosyal güvenlik usul hukuku mevzuatın tamamına dahil olmalı. Mevzuat kolay olmalı, anlaşılır olmalı istiyoruz. Bununla ilgili kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Bundan sonra vergide de sosyal güvenlik mevzuatında da aynı düzenleme olacak. Nasıl yapacağız iki mevzuatı gözden geçireceğiz, gümrüğü de buna dahil edeceğiz. Bütün bunları karşılaştıracağız mükellef için kolay olan, mükellef için daha adil olan daha basit olan neyse onu yapacağız. Üçü de yanlış mı? Üçünü de kaldıracağızö dedi.

VERGİ VERMEYENLERE CAYDIRICI CEZALAR GELİYOR

Vergi verenle, vermeyen arasındaki haksız rekabeti engelleyeceklerini kaydeden Bakan Ağbal, vergisini veren vatandaşı devlet olarak 'başının tacı' yapacağını söyleyerek şöyle devam etti: "Çok daha inanarak uygulayacağı sistem getireceğiz. Sistem uyumlu mükellefe destek olmak ama her şeye rağmen sisteme uymak istemeyen vergisini vermek istemeyen primini ödemek istemeyene de gerçekten caydırıcı yaptırımlar getireceğiz. Biz mükellefimize inanıyoruz, biz mükellefimize güveniyoruz, mükellefimiz devletine karşı yükümlülüklerini en iyi şekilde yerine getirecek. O zaman kurallar da buna göre inşa edilecek, buna göre yapacağız. Bir çoğunuzun aslında en çok şikayet ettiği konu haksız rekabet. Bir mükellef var bütün işlerini kayıtlı yapıyor, vergisini ödüyor, yanındaki bunların hiç birisini yapmıyor. Burada haksız rekabet oluyor. Devlet ne yapması lazım o vergisini ödeyene şefkatle yaklaşması lazım, onu başının tacı yapması lazım. Ama öbürü haksız rekabet yapıyor üzerine gitmesi lazım ki diğer vatandaşın hakkını hukukunu koruyabilelimö

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Salondan görüntü

-Bakanın gelişi

-Bakanın konuşması

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),-

==================================

Bakan Çelik'ten 'yemeyin, içmeyin' diyenlere tepki

GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, televizyon ekranlarından 'Ekmek yemeyin, süt içmeyin, et yemeyin' diyen kişilere tepki göstererek, "Saçma sapan yaklaşımlarla maalesef bu milletin hayvancılıktaki damarlarından bir tanesini kurutma gayretindeler" dedi.

Bakan Faruk Çelik, Adana'da Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nce HiltonSA Oteli'nde düzenlenen, 'Küçükbaş Hayvancılık Sektörü' konulu toplantıya katıldı. Etkinliğe Rize'de yeni doğum yapan keçiyi sırtında, yavrusunu ise köpeği ile dik yamaçtan köyüne taşıyan 11 yaşındaki Hamdu Sena Bilgin de katıldı. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ak Parti Adana milletvekilleri ile 81 ilden birlik temsilcisinin yer aldığı toplantıda Bakan Çelik, Hamdu Sena Bilgin ile yakından ilgilenip sohbet ederken, sorunların çözümü için çalıştıklarını söyledi. Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Nihat Çelik, 260 bin üyeleriyle referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını belirterek, sektörün yaşadığı sorunların çözümü için de 'Evet' denilmesini istedi.

'İSTİKRARIMIZI BOZMAK İSTİYORLAR'

Türkiye'nin geleceği için çalıştıklarını anlatan Bakan Çelik, bazı Avrupa ülkelerinde referandum etkinliklerinin yasaklanmasına tepki göstererek, "Türkiye'de 15 senedir istikrarlı bir yönetim gidiyor. Biz bu millete böyle sahip çıktığımız sürece, çoban olduğumuz sürece devam edecek bu beraberliğimiz. Ne istiyorlar? İstikrarımızı bozmak istiyorlar. 80 milyonuna sahip çıkan, dostunu düşmanını iyi bilen bir yönetim var Türkiye'de, bunu herkes böyle bilsin" diye konuştu.

GIDA SAVAŞI AÇIKLAMASI

Dünyada gıda savaşlarından söz edildiğini bildiren Bakan Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Herkes bilmeli ki, mevcut toprağımızı ve üreticimizi korumak gerekiyor, bu değerleri iyi değerlendirmek gerekiyor. Teknolojiyi iyi kullanmamız gerekiyor ki, bu yarıştan kopmayalım. Aksi takdirde vay halimize. Gelecekte gıda savaşlarının da kapısı aralanacak. Bugün 14.5 milyon hektarlık arazimizi ekip 161 milyar liralık hasılat elde ediyoruz. Bunlar güzel şeyler ama nüfusumuz arttığı için yeni adımlar atmamız, bakış açılarını geliştirmemiz gerek. Bugün yılda 113 bin tonluk küçükbaş hayvan eti elde ediyoruz. Bu oran son derece düşük. 1 milyon 300 bin ton ete ihtiyacı olan bir ülkede 1 milyon 150 bin ton üretilirken, bunun 10'da birini küçükbaş etinin olmaması çok büyük bir eksiklik. Küçükbaş hayvan sayımız 42 milyon civarında ama bu coğrafyada bu rakamın yeterli olmadığını ortada. Hayvan varlığımızı arttırmak ve sürdürülebilirlik için desteklerimiz sürüyor."

'ZAVALLILARI KINIYORUM'

Bilim adamı sıfatıyla televizyon ekranlarından 'Ekmek yemeyin, süt içmeyin, et yemeyin' diyen kişiler bulunduğunu aktaran Çelik, şunları kaydetti: "Ekranda 'Şunu yemeyin, bunu yemeyin' diyorlar. Bunu bilim adamı adı altında yapıyorlar. Bu salonda bir kez daha kınıyorum. 'Ekmek yemeyin, süt içmeyin, et yemeyin', 'Yok şunları yemeyin, bunları yemeyin' diyorlar. Bu nasıl bilimsel bir yaklaşımdır? Birinin rahatsızlığı varsa doktor ona hangi ürünleri tüketmemesi gerektiğini söyler. Bu konuda gerçekten dirsek çürütmüş, kafa yormuşsanız 'Ayarında ve kararında yiyin' deyin. Küçükbaş hayvan etiyle yanlış bir imaj oluşturuldu ki, hepsi yalan. Bizim damak tadımıza en uygun et küçükbaştır. 'Bunu tüketme' diyerek neyi amaçlıyorlar? Çok büyük savaşlar var. Gördüğümüz savaşlar var Suriye'deki gibi, bir de görmediğimiz ticari savaşlar var. 'Bu coğrafya küçükbaşa uygun, küçükbaştan bu coğrafyayı çıkaralım' yaklaşımı var. Taktiği nedir? Gayet açık. 'Organik' diyorsunuz. Allah aşkına yaylalarda, ovalarda, meralarda organik beslenen bu hayvanların etini yemeyeceğiz de hangi eti yiyeceğiz? Saçma sapan yaklaşımlarla maalesef bu milletin hayvancılıktaki damarlarından bir tanesini kurutma gayretindeler. Buna müsaade etmemeliyiz. Daha büyük hedeflerimiz var. Dünya ülkeleriyle iş formu yapıyoruz. Amacımız çiftçimizin, üreticimizin ürettiklerini dünya pazarına aktarmak. Öbür taraftan da kendi iç bünyemizde bunları tüketecek mekanizmaların oluşumunu sağlamaya çalışıyoruz. Bu izahı mümkün olmayan propagandalarla üreticimize nasıl darbe vurduklarının farkında olmayan zavallıları bir kez daha kınadığımı belirtmek istiyorum."

YÖRESEL ÜRÜNLER HEDİYE EDİLDİ

Konuşmaların ardından Türkiye'nin dört bir tarafından gelen koyun ve keçi yetiştiricileri, Bakan Çelik'e yörelerine özgü ürünler hediye etti. Küçük çoban Hamdu Sena Bilgin'in de eşlik ettiği Bakan Çelik, ikram edilen yöresel yiyecekleri programı takip eden gazetecilere ikram etti. Kentte bir mezbahanenin açılışını da yapan Bakan Çelik, Ak Parti Adana İl Başkanlığı'nca Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenen istişare toplantısına da katıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Hamdu Sena Bilgin'in genel ve detay görüntüsü

Hamdu Sena Bilgin'in konuşması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in salona gelmesi

Bakan Faruk Çelik'in, Hamdu Sena Bilgin ile konuşması

Salondakilerden genel ve detay görüntüler

Slayt izletilmesi

Faruk Çelik'in konuşması

Fotoğraf çektirilmesi

Haber: Yusuf BAŞTUĞ -Kamera: Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,

==============================================

CHP'li Köse'den 'Hükümdarlık' eleştirisi

MANİSA'ya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, referandumda niçin 'hayır' denilmesi gerektiğini anlattı. Kadınlara seslenen Köse, "Ülkemiz anayasa değişikliği adı altında hükümdar yetkilerine sahip ama adı cumhurbaşkanı olan, bütün güçleri elinde bulunduran tek kişinin iktidarına doğru sürükleniyor" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, 16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Manisa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in de eşlik ettiği Köse'yi; CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut, Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin İşnel ve Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Serpil Cebeci ağırladı.

"ÜLKENİN TAPUSUNU BİR KİŞİYE Mİ VERELİM?"

Toplantı salonunda kadınlara hitap eden Köse, referandum sürecinin halkın bir talebi olarak ortaya çıkmadığını söyledi. Sürecin, bir kişinin tamamen karar vereceği, bir kişinin oylanacağı halk oylaması olduğunu öne sürdü. Sandığa eşit gitmediklerini kaydeden Köse, "Evet kampanyasını yapanlara bütün kapılar açılırken, hayır çalışmasını yapanlar bir şekilde engellenmektedir. Tam da bu yola giderken biz bu ülkenin tapusunu bir kişiye mi verelim" diye konuştu.

"ÜLKE TEK KİŞİNİN İKTİDARINA SÜRÜKLENİYOR"

Referandumun gelecek için çok önemli olduğunu belirten Köse, tasarının meclise geldiği andan itibaren halkı kutuplaştırdığını savundu. Köse, "Eğer bu sistem geçerse halk tamamen kutuplaşacaktır. Hepimiz insanlık için en güzel rejim olan cumhuriyete sahipken anayasa değişikliği adı altında bir metin bizlere dayatılmak isteniyor. Ülkemiz anayasa değişikliği adı altında hükümdar yetkilerine sahip ama adı cumhurbaşkanı olan bütün güçleri elinde bulunduran tek kişinin iktidarına doğru sürükleniyor" dedi.

"SİSTEMİN KENDİSİ SAKAT"

Bu getirilmek istenen sistemin parti meselesi olmadığını, halk meselesi olduğunu kaydeden Köse, "Bu referandumun çocuklarımızın ve geleceğimizin oylanmasıdır. Bu sistem doğru bir sistem değildir. Bu sistemin kendisi sakat bir sistemdir. Her türlü egemenliğinin bir kişiye verilemez olduğunu anlatmamız gerekiyor. Gökkuşağı bahçelerine ulaşmak için her renk ve her dilde 'Hayır'ı büyütmek için biz mücadele edeceğiz" dedi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Köse'ye çeşitli hediyeler takdim etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ziyareti ve konuşması

Haber- Kamera: Ersan ERDOĞAN / MANİSA,

=================================================

Kendini otobüs durağına asarak yaşamına son verdi

SİVAS'ta 45 yaşındaki şizofreni hastası Oktay Ağdere, kendisini çamaşır ipiyle otobüs durağına asarak yaşamına son verdi.

Olay, sabah erken saatlerinde Alibaba Mahallesi'nde meydana geldi. Bekar olduğu öğrenilen Oktay Ağdere, annesi ve babasıyla birlikte yaşadığı evden çıkıp kendini çamaşır ipiyle Seyrantepe Caddesi üzerindeki otobüs durağına asarak yaşamına son verdi. Gün ışımasıyla birlikte Ağdere'nin duraktaki cesedini gören vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ağdere'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

-Durağın görüntüsü

-Hastaneden görüntü

-Ölen kişinin fotosu

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN/SİVAS,

==============================================

Organize halde çalışan dilenciler mobeseye yakalandı

ADANA'da kavşaklarda cam silip, mendil satarak dilencilik yapanların sabah araçlarla yol kenarlarına bırakılması ve akşam buralardan alınıp götürülmesi mobese kameralarına yansıdı.

Adana Emniyet Müdürlüğü, trafik ışıklarında ve halkın yoğun olduğu bölgelerde çeşitli bahanelerde dilendirilen çocuklara yönelik çalışma başlattı. Ekiplerin bir hafta süren takibinde dilencilerin şebeke halinde çalıştıkları ve sabah servislerle bırakılıp, akşam da aynı şekilde toplandıkları belirlendi. Bu anlar mobese kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, sabah saatlerinde bir minibüsün yolun sağında durup, içinden çocukların da olduğu 5 kişiyi indirmesi yansıdı. Refüje çıkan dilencilerin trafik ışıklarında bekleyen araç sürücülerinden para istemesi, bir kadının kucağında bebeğiyle saatlerce yolda dilenmesi dikkat çekti. Akşam olduğunda ise dilencilerin kendilerini almak için gelen bir otomobile binerek bölgeden ayrılması kameralara yansıdı.

Görüntüleri inceleyen Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin 1 ve 9 Mart'ta düzenlediği operasyonlarda toplam 49 kişi yakalandı. 5'i Suriye uyruklu 9 kişi dilendirmek ve çocuk istismarından adliyeye sevk edilirken, 19'u Suriye uyruklu 40 dilenciye ise idari para cezası kesildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Dilencilerin araçtan inmeleri

Araçların yanına gitmeleri

Dilencilik yapmaya başlamaları

Araca binip gitmeleri

Polislerin yol kenarındaki dilencileri yakalaması

Haber: Fatih KARAÇALI -Kamera: ADANA,

============================================

Barınma evine götürülen kaçaklardan 2'si firar etti

EDİRNE'de İpsala Sınır Kapısı'ndan yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isterken yakalanan 10 Bangladeş uyruklu kaçaktan 2'si barınma evine götürüldüğü sırada kent merkezinde duran minibüsten inip kaçtı. Gümrük muhafaza memurlarının havaya ateş ederek durdurmaya çalıştığı Bangladeşli uyruklu kaçaklar bulunamadı.

İpsala Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a yasa dışı yollardan gitmek isteyen 10 Bangladeş uyruklu kaçak, Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından fark edilerek gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından bir minibüse konulan kaçaklar Edirne Göç İdaresi'ne bağlı barınma evine götürülmek üzere yola çıktı. Minibüs Edirne kent merkezine geldiğinde Atatürk Bulvarı üzerindeki bir kırmızı ışıkta beklerken 2 Bangladeş uyruklu kaçak araçtan inerek kaçtı.

Gümrük Muhafaza memurları havaya 2 el ateş açmasına kaçaklar durmayıp kaçtı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevrede yapılan aramaya rağmen kaçakları yakalayamadı. Minibüsteki 8 kaçak ise Edirne Göç İdaresi'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Araç içindeki kaçaklar

-Polis aracı

-Polislerden genel detay

-Yoldan detay

Haber-Kamera: Ali Can ZERAY/EDİRNE,-

========================================

Uyuşturucu ticaretinden 12 kişi adliyeye sevkedildi

KAYSERİ'de, uyuşturucu ticareti iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan sokak satıcısı oldukları belirlenen 12 kişi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

-Zanlıların Adli Tabipliğe getirilişi ve çıkarılışları

-Genel detaylar

Haber-Kamera: Olcay DÜZGÜN /KAYSERİ DHA)

===============================================

Tarım fuarında sucuk-ekmek kuyruğu

Kayseri'de düzenlenen 12.'nci Tarım Fuarının ikinci gününde Kayseri Ticaret Borsası tarafından ziyaretçilere dağıtılan 1 ton sucuk-ekmek, fuar alanı önünde uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Kapılarını dün ziyaretçilere açan 12.nci Kayseri Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı'nın ikinci gününde yurdun birçok bölgesinden gelen çiftçilere Ticaret Borsası tarafından sucuk ekmek ikram edildi. Fuarı ziyaret etmeyen gelen vatandaşlar, yağan yağmura aldırış etmeden sucuk-ekmek alabilmek için fuar alanı önünde uzun kuyruk oluşturdu. Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü yaptığı açıklama da " Her sene ilimizde gerçekleştirilen Tarım Fuarına bizlerde katılmakta sektörün nabzını tutmaktayız. Bugün de yurdun birçok bölgesinden fuara gelen çiftçilerimize şehrin eşsiz lezzeti sucuğu tattırmak için sucuk ikram ediyoruz. 500 ekmek, 750 kilo sucuk dağıtıyoruz. Dağıttığımız sucuğun yetmeyeceğini düşünerek takviye yaptık ve 1 ton sucuk dağıttık"dedi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Sucuk dağıtımından genel görüntü

Sucuk-ekmek almak isteyenlerin oluşturduğu uzun kuyruk

Ticaret Borsa Başkanı Şaban Ünlü Röportaj

Detay görüntü

Haber-Kamera: Yasin DALKILIÇ / KAYSERİ

=============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faruk Çelik Şırnak Irak PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
title