Haberler

Dha Yurt Bülteni - 18

Otomobilin çarptığı kadın öldüAYDIN'ın Karacasu İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 64 yaşındaki Zeliha Özkan, yaşamını yitirdi.

Otomobilin çarptığı kadın öldü

AYDIN'ın Karacasu İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 64 yaşındaki Zeliha Özkan, yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Karacasu-Nazilli karayolu Esençay Mahallesi yakınlarında bulunan su deposu önünde meydana geldi. Karacasu Sanayi Sitesi'nde oto elektrikçisi olarak çalışan Gürbüz Dere yönetimindeki 09 H 4200 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 4 çocuk annesi Zeliha Özkan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun sol tarafına savrulan Özkan, yaşamını yitirdi.

Özkan'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Karacasu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Gürbüz Dere, ilk ifadesinde kadının aniden yola fırladığını iddia etti.

Haber: Cem ULUCAN / AYDIN,

=============================

Motosikleti devrilen polis, ağır yaralandı

ADANA'da polis memuru Duran Köseoğlu, kullandığı motosikletin kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu ağır yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, şahsi motosikletiyle bulvar üzerinde ilerleyen polis memuru Duran Köseoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle hakimiyetini yitirip refüje devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Motosikletin yanında yere düşmüş bir tabanca bulan polisler, yaralı Köseoğlu'nun üzerinde yaptığı aramada meslektaşları olduğunu fark etti. Başından aldığı darbeyle ağır yaralanan Köseoğlu, ambulans ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Köseoğlu'na, kan vermek isteyen polisler hastaneye akın etti. Ameliyata alınan Köseoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

----------

Ambulansın gelişi

Hastane önünde beklemesi

Yaralı polisin ambulanstan indirilmesi

Yaralı polisin sedye ile taşınması

Acil içerisine girdirilmesi

Hastane Acil tabelası

Kazanın olduğu cadde üzerinde bekleyen polis araçları

Haber: Gökhan KESKİNCİ - Kamera: ADANA,

==================================

Motosiklet çalan 3 kişi yakalandı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde iki motosikleti çalıp kaçtığı iddia edilen 3 genç, polisin kovalamacası sonucu yakalandı.

Marmaris İlçesi Beldibi Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde, park halinde bulunan 2 motosiklet, 3 kişi tarafından düz kontak yapılarak çalındı. Durumu fark eden çevre sakinleri, polise haber verdi. Bu sırada olayın meydana geldiği yerden üç kilometre uzaklıkta devriye gezen sivil ekipler, şüphelilerin peşine düştü. Kovalamaca sonucu G.Ç. (17), kardeşi İ.Ç. (15) ve B.B. (15) yakalanarak gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Bürosu'na götürülen şüphelilerden G.Ç.'nin 35, B.B.'nin ise 31 hırsızlık suçundan poliste kaydı bulunduğu tespit edildi. Üç şüpheli, avukat nezaretinde verdikleri ifadelerinde suçlamayı kabul etmedi.

Motosikletler sahiplerine teslim edilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Haber: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS-MUĞLA,

===================================

Adana'da bar ve gece kulüplerinde asayiş uygulaması

ADANA'da bar ve gece kulüplerine yönelik kent merkezinde 100 polisle asayiş uygulaması yapıldı.

Merkez Seyhan, Çukurova ve Yüreğir ilçelerinde kaçak işçi çalıştıran ve müşterilere izinsiz canlı müzik sunan bar ve gece kulüplerine yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri uygulama yaptı. Toplam 100 polisin katıldığı uygulamada, 30 adreste arama yapıldı. Umuma açık yer denetlemesi kapsamında evrak eksiği olan çok sayıda mekana işlem yapılırken, buralarda çalışan çok sayıda kadın ise kimlik tespiti için Ahlak Büro Amirliği'ne getirildi.

Görüntü Dökümü:

----------

Polislerin, Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışı

Polislerin uygulama yapılacak adreslere gidişi

Polislerin mekana girişi

Mekanda çalışan kadınların polis minibüsüne bindirilmesi

Polislerin, arama yapılan mekandan çıkışı

Haber - Kamera: Gökhan KESKİNCİ / ADANA,

==================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeliha Özkan Marmaris Karacasu 3.Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title