Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 3

1- SAFFET SANCAKLI'NIN EŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR (1)Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: İdris TİFTİKÇİ / İstanbul DHAMHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın vefat eden eşi Hülya Sancaklı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor.

1- SAFFET SANCAKLI'NIN EŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR (1)

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: İdris TİFTİKÇİ / İstanbul DHA

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın vefat eden eşi Hülya Sancaklı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Törene siyaset ve futbol dünyasından çok sayıda isim katılıyor. Hülya Sancaklı buradaki törenin arından Küçükköy Köyiçi Mezarlığı'na defnedilecek.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Cenaze töreninden detay

-Genel ve detaylar

================================

2- İNŞAATTA ÇALIŞAN TIP ÖĞRENCİSİNİN ÜZERİNE DEMİR KALIP DÜŞTÜ, TALİHSİZ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Haber-Kamera: Ersan SAN / İstanbul DHA

Esenyurt'ta vinçten düşen demir kalıp 22 yaşındaki tıp öğrencisinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olay, Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı'nda bulunan bir inşaatta meydana geldi. 22 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Remzi Ersu üniversite harçlığını çıkarmak için yarıyıl tatili için İstanbul'a geldi ve inşaatta çalışmaya başladı. 3 gündür inşaatta çalıştığı öğrenilen Ersu ile yeğeni Sefer Deli'nin (19) üzerine vinçle kaldırılan demir kalıp düştü.

Ağır yaralanan Remzi Ersu ile Sefer Deli ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ersu hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

GENCİN YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ.

Acı haberi alan talihsiz gencin yakınları hastaneye koştu. Ersu'nun yakınları gözyaşlarına boğulurken, ağır yaralanan Sefer Deli'nin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Cenazenin işlemlerinin tamamlanmasının ardından Van'da toprağa verileceği öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

-İnşaattan detay

-Hastaneden detay

-Remzi Ersu'nun yakınlarından detay

-Remzi Ersu'nun fotoğrafı

-Genel ve detaylar

================================

3- (ÖZEL)

KÜÇÜKÇEKMECE'DEKİ CİNAYET GÜVENLİK KAMERASINDA

Haber-Kamera Enver Alas / İstanbul DHA

Küçükçekmece'de boşanma aşamasındaki eşini, dün ablasının çalıştığı kuaför salonunun önünde silahla öldüren Mustafa Şahin, ardından aynı tabancayla intihar etmişti. O dehşet anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 3. Sakarya Sokak'ta dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda Mustafa Şahin, boşanmak üzere olduğu eşini silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etmişti. O anlar çevredeki bir işyerinin kamerasına saniye saniye yansıdı. Mustafa Şahin, görüntülerde üzerindeki kapüşonlu montuyla kuaför salonuna geliyor. Eşinin dışarı çıkmasıyla ikili burada konuşmaya başlıyor.

İNTİHAR ETTİKTEN SONRA MERDİVENDEN DÜŞÜYOR

Kapının önündeki merdivende yaklaşık bir buçuk dakika kadar süren görüşmenin ardından Şahin, önce silahıyla eşini başından vuruyor ardından da kendi başına ateş açarak intihar ediyor. Mustafa Şahin'in kendini vurduktan sonra merdivenden düşme anı ise kamera görüntülerine yansıyor.

Silah seslerinin duyulmasının ardından kuaför salonunda bulunanlar ve çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildiriyor.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Olay anının güvenlik kamera kaydı

(Aktüel Görüntüler)

-Kuaför salonu

-Mustafa Şahin'in düştüğü merdiven

-Sokağın görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

================================

4- (ÖZEL)

ATIK SU KANALINDA CESET DEHŞETİ

BEYLİKDÜZÜ MEVKİİ D - 100 KARAYOLU BİTİŞİĞİNDEKİ ATIK SU KANALINDA 20 YAŞLARINDA BİR ERKEĞE AİT CESET BULUNDU.

Belden aşağısı çıplak cansız bedenin yüz ve vücut bölümünde darp izlerine rastlandı. Cesedin D-100 de seyreden bir otomobilden atılmış olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Ersan SAN, İstanbulDHA

D-100 karayolu, Beylikdüzü Haramidere kavşağındaki atık su kanalında belden aşağısı çıplak, baş ve vucüt bölümünde darp izleri bulunan erkek cesedi bulundu.

TEMİZLİK İŞÇİSİ GÖRDÜ

20 yaşlarındaki bir erkeğe ait olduğu anlaşılan cansız beden ve giysilerde kimlik belirlemeye yarayacak bir bulguya rastlanmadı. Olay, bir temizlik işçisinin cesedi görüp polise haber vermesiyle ortaya çıktı.

DARP İZLERİ VAR

Olay yerinde yapılan incelemede 20'li yaşlarda bir erkeğe ait cansız bedenin belden aşağısının çıplak olduğu, baş ve vücut bölümünde darp izlerinin olduğu görüldü. Polisin incelemesini tamamlanmasının ardından ceset Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

POLİS ÖNCE KİMLİK SONRA FAİLLERİN PEŞİNDE

Gence ait ceset ve üzerindeki giysilerde kimlik belirlemeye yarayacak bir bulguya rastlamadı. Olayın bir cinayet olduğu, 20 yaşlarındaki gencin gece bir otomobilden bulunduğu yere atıldığı ihtimali üzerinde duruluyor. Öncelikle gencin kimliğini belirlemeye çalışan polis, bu tespitin ardından faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalara hız verecek.

Görüntü Dökümü

------------------------

Olay yeri

cesedin tabuta konulması

Temizlik işçisi ile röp

================================

5- BYLOCK'ÇU POLİSLERİN SORUŞTURMASI TAMAMLANDI

Haber: Ümit TÜRK / İstanbul DHA

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, örgütün şifreli yazışma uygulaması "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada tutuklanan değişik rütbelerde 235 polis hakkında, "Terör örgütü üyeliği" suçundan 15'er yıla kadar hapis istemiyle iki ayrı iddianmae hazırlandı.

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, örgütün şifreli haberleşme uygulaması "Bylock"u kullandıkları gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık, değişik rütbelerde 235 polise yönelik iki ayrı iddianame hazırladı. Birinde 86 diğerinde 149 şüphelinin yer aldığı iddianamelerde, tüm şüpheli polisler hakkında "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianame Başsavcılığın onayına sunuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saffet Sancaklı Küçükçekmece Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title