Haberler

Devrek Müftülüğü'nden Mevlidi Şerif Programı

Devrek Müftülüğü tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programı düzenlendi.

Devrek Müftülüğü tarafından Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programı düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesi Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Devrek Merkez Yeni Camide düzenlenen programda tüm İslam Dünyası'nda din hizmetinde bulunmuş gerek vefat etmiş ve gerekse halen hayatta olan din görevlileri adına düzenlenen Kur'anı Kerim ve Mevlidi Şerif organizasyon ile ilgili bilgi veren Devrek Müftüsü Mahmut Çakır, " İlçe Müftülüğümüz tarafından organize edilen ve din görevlilerimize ve vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen etkinliklerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Hafta içinde başlayan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinliklerimizin ilkinde gençliğimiz için milli ve manevi değerlere bağlı, tarihi kültüre sahip ve vatan sevgisi gibi ulvi kavramların içini doldurarak yeni bir gençlik hareketi başlatmaktır. Bunu yaparken de müftülük personeli olarak gençlerimizle daha iyi iletişim kurmalıyız konularını gündeme taşıdık. Bu nedenle ilk önce Kızılay yetkilileri ile temas kurulmuş, "Kan Vermek Suretiyle Herkese Can Verelim" projesini ortaya koyduk. Kan vermek işlemi ile başlayan hafta programımızın ardından Gökçebey Müftüsü Veyis Susam tarafından müftülük personeline ve Gençlik Merkezine ait gençlerimize bir konferans düzenlenmiştir. Diğer yandan da Devrek İmam-Hatip Lisesinde okuyan kız öğrencilere yönelikte Çaycuma Müftülüğü Vaizesi Nurhan Günay tarafından bir konferans verilmiş, ayrıca aynı görevli tarafından Kur'an Kursu öğrencilerine ve hanımlara yönelik bir de söyleşi düzenlenmiştir. Yine hafta içinde ilçemizdeki Huzurevinde kalan vatandaşlara yönelik bir program tertip ederek oradaki vatandaşlarımızın da gönüllerini almış olduk. Bu günkü etkinliğimizde ise din görevlilerimiz ve tüm İslam alemi için Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlidi Şerif programı tertip ettik etkinliklerimiz hafta süresince devam edecek" diye konuştu.

Programın ardından cami görevlileri tarafından davetlilere gül suyu ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Devrek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title