Haberler

Memurların Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Yenilendi

Güncelleme:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre Bodrum Belediyesinde çalışan memurların Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi yenilendi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre Bodrum Belediyesi'nde çalışan memurların Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi yenilendi.

Bilindiği gibi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un görevi 30 Mart 2014 tarihinde kanunen sona ermiş ancak tekrar seçildiği için yeniden devam etmişti. Süresi dolan özleşmenin yenilenmesi için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türk Yerel Hizmetler Sendikası Denizli Şubesi Başkanı Ergün Kırlı ve Sendika İlçe Temsilcisi Mehmet Gül, başkanlık makamında bir araya geldi. Yapılan görüşmeler sonunda 01 Nisan 2014 ile 30 Mart 2016 tarihleri arasında geçerli olacak yeni Sosyal Denge Sözleşmesi 2 yıl olarak yenilendi.

Buna göre 01 Ocak 2014 tarihinde kanunen belirlenen tazminatın aylık tavanı brüt 731,48 TL tutarındaki tazminat, yüzde 15 Gelir Vergisi diliminde aylık net 616,21 TL olarak imzalandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title