Haberler

Devlet Hastanesi'nde Makarna Şov

Malatya Devlet Hastanesi’nde, hastanenin yiyecek ve içecek sorumluluğunu üstlenen yemek firması makarna şovu yaptı.

Malatya Devlet Hastanesi'nde, hastanenin yiyecek ve içecek sorumluluğunu üstlenen yemek firması makarna şovu yaptı.

Personeline, hastalarına ve ziyaretçilerine sunduğu sağlıklı ve lezzetli yemeklerle dikkat çeken Malatya Devlet Hastanesi, tüm şehre moral veren projelerine bir yenisini daha ekledi. Hastanenin yeme içme sorumluluğunu üstlenen yemek firması tarafından gerçekleştirilen makarna gösterisi, hem hastane çalışanları, hem de hasta yakınları tarafından büyük ilgi gördü. İtalyan rüzgarının estiği gösteride, Firma Danışmanı Ali Rıza Güngör, Şef ve Bölge Yöneticisi Serkan Bayram önderliğinde gerçekleşti. Konuyla ilgili bilgi veren grup basın sözcüsü Gözde Danış, "Hastane yemeklerini nasıl bilirsiniz? Hijyenik ve sağlıklı ancak prosedürler gereği alışılmış hatta biraz da sıkıcı öyle değil mi? Genel kanı böyleyken Malatya Devlet Hastanesi farklı lezzetleri ve şaşırtıcı sunumları ile ezber bozmayı sürdürüyor. Tıpkı bugün geçekleşen Makarna Gösterisi'nde olduğu gibi. Hastanenin yiyecek ve içecek servisi sorumluluğunu üstlenen firmamız gerçekleştirdiği özel projelerle sadece mükemmel bir lezzet sunmak ile kalmıyor aynı zamanda hastane personeline, hastalara ve ziyaretçilere moral aşılamayı da sürdürüyor" dedi.

Danış, Malatya'dan İtalya'ya uzanan bir lezzet turunun gerçekleştirildiğini söyledi Danış, "Tüm konukların büyük bir keyifle seyrettikleri gösteri aynı zamanda hastane yemekleri tabusunu yıktı. Malatya Devlet Hastanesi içerisinde kalite ve hijyen yatırımları ile öne çıkan 360 Catering, yenilikçi adımlarına bir yenisini daha ekleyerek gelecek günlerde periyodik olarak gerçekleştirilecek diğer farklı gösterilere de kapıyı araladı." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title