Haberler

Manavgat Devlet Hastanesinde Geleneksel İftar Programı

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat Devlet Hastanesi, hastane bahçesinde iftar programı gerçekleştirdi.

Antalya'nın Manavgat Devlet Hastanesi tarafından hastane bahçesinde iftar programı gerçekleştirildi.

Manavgat Devlet Hastanesi tarafından bu yıl 2.si gerçekleştirilen Ramazan İftar Programına Kamu Hastane Birliği Antalya Genel Sekreteri Dr Erdoğan Taş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker, Serik Devlet Hastanesi Yönetici-Başhekimi Dr Hüsnü Yusuf Kara, Manavgat Devlet Hastanesi yönetici-Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, Serik Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ali Kandil, Hastane Çalışanları, Hastaları ve Hasta yakınları katıldı.

Külliye Cami İmam-Hatibi Mustafa Yılmaz ve Çağlayan Cami İmam-Hatibi Hüseyin Ersoy'un Mevlid-i Şerif ve duaları eşliğinde açılan iftar programında Manavgat Devlet Hastanesi Yönetici-Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, iftar programının bu yıl 2.sini düzenlediklerini söyledi.

Kamu Hastaneler Birliği Antalya Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş ise, Ramazan ayının kardeşliğin ve yardımlaşmanın üst seviyeye çıktığı mübarek bir ay olduğunu ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Taş Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title