Haberler

Dersimspor, Çatalcaspor ile Berabere Kaldı

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Dersimspor 33. hafta karşılaşmasında kendi evinde ağırladığı Çatalcaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Dersimspor 33. hafta karşılaşmasında kendi evinde ağırladığı Çatalcaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Tunceli Şehir Stadı'nda oynanan ve Vali Osman Kaymak, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz'in de izlediği Dersimspor, Çatalcaspor arasındaki karşılaşma her iki takımın da bulduğu pozisyonları gole çevirememesi üzerine 0-0 berabere sona erdi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tunceli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

CAN DERSİMLİ:

FUTBOL SİZİN NEYİNİZE HEPSİ DEVLET POLİTİKASI BUNLAR DÜŞÜNMEYİN SORGULAMAYIN STADYUMDA TOPUN PEŞİNDE ANIRIP DURUN. DERSİMSPOR SÜPER LİGE ÇIKSA KAÇ YAZAR ÜLKEDEKİ BU FAŞİZAN ZİHNİYET OLDUKTAN SONRA SAHADA YARIM SAAT TOP KOŞTURMAZLAR. ÖRNEK ARIYORSANIZ DİYARBAKIRSPOR ORTADA NEYDİ ŞİMDİ AMATÖR KÜMEYE DÜŞÜRDÜLER.

0
0
yanıtYanıtla
hakem:

Diyarbakır maçlarını seyrettin mi bre cahil. . ?. Diyarbaıkra gelen rakip takım maçın sonuna kadar taş, çakmak , pet şisesi yedi. . Hele diyarbakır gol yediğinde trübünden küfür, ağaç sopa fırlatan lar , sahaya girip hakemi kovalayanlar, polise saldıranlar ne ararsan. . Diyarbakır ve güneydoğuda spor kültürü yok, ancak şiddet kültürü var. . Ama sen boş olduğun için sallıyorsun

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title