Haberler

Derecik Belediye Başkanı Çetinkaya'dan İller Bankası Van Bölge Müdürü Çelebi'ye Ziyaret

Hakkâri Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi’ye iade-i ziyarette bulundu.

Hakkari Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi'ye iade-i ziyarette bulundu.

İller Bankası Van Bölge Müdürü Enver Çelebi'yi makamında ziyaret eden Hakkari Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, mevcut sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İçme suyu, kanalizasyon, harita ve yol kaplamasına yönelik tüm ihtiyaçların karşılanması amacıyla yapılacak inşaat çalışmaları hakkında Başkan Çetinkaya'ya bilgi sunan Çelebi, İller bankası Van Bölge Müdürlüğü olarak, içme suyu inşaatı projesi için etüt çalışmalarını yaptıklarını ve teknik destek verdiklerini söyledi.

İller Bankası ile birlikte ilçede birçok yatırımın sağlandığını belirten Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, "İller Bankası ile birlikte ilçemize birçok yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Beldemizin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca kanalizasyon projemiz, İller Bankası Genel Müdürlüğünde onay aşamasında, onaylanmasına müteakip inşaat ihalesi yapılacak. Bunların dışında ilçemizin tüm sorunlarını bölge müdürümüze bildirdik. Bizlere şimdiye kadar her türlü desteği sağlayan İller Bankası Bölge Müdürü Enver Çelebi ve ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya İller Bankası Derecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title