Haberler

Derbent'te Rahmet Akşamları

Konya’nın Derbent ilçesinde Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen “Rahmet Akşamları” etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Konya'nın Derbent ilçesinde Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen "Rahmet Akşamları" etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Derbent Belediyesi tarafından şehir meydanında ortaklaşa gerçekleştirilen etkinliğe Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Rahmet Akşamları programında konuşma yapan Belediye Başkanı Hamdi Acar, Ramazan ayına renk veren ve coşku katan organizasyon nedeniyle Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e, belediyeye ve program ekibine teşekkür etti. Başkan Acar, yayla iklimine sahip Derbent ilçesinde çok rahat bir Ramazan geçirdiklerini ve oruç ibadetini eda ettiklerini de belirterek, ilçe halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı.

Derbent'teki rahmet akşamları programına internetten kurulan canlı bağlantı ile katılan Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Başkanı Mücahit Küçüktığılı ise, Derbent'in hayata geçirilecek projelerle daha farklı noktalara geleceğine inandıklarını belirterek, "Bu anlamda Büyükşehir Belediyemiz ve Derbent Belediyemizin bu ortaklaşa yürüttüğü program da bunun en başta delili. Derbent Konya'dan nasıl gözüküyor, açıkçası Türkiye'nin Davos'u olmaya aday bir Derbent gözüküyor buradan" diye konuştu.

Rahmet Akşamları programında orta oyunu, Meddah, Hacivat ve Karagöz, sihirbaz ve ateş gösterileri alanı dolduran katılımcılar ve çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Program sema gösterileri ve ilahi sanatçısı Fatih Koçyiğit ve saz ekibinin seslendirdiği ilahilerin ardından sona erdi. Belediye Başkanı Acar, program sonunda gösterileri sunan ekip mensuplarına birer teşekkür belgesi verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahir Akyürek Hamdi Acar Derbent Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title