Haberler

"Denizli'm Günleri" Etkinlikleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "39 gölet ve sulama tesisi müjdesini Denizlililere veriyorum" dedi."Denizli'm Günleri" tanıtım etkinliği, Bakan Eroğlu'nun katıldığı törenle Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "39 gölet ve sulama tesisi müjdesini Denizlililere veriyorum" dedi.

" Denizli'm Günleri" tanıtım etkinliği, Bakan Eroğlu'nun katıldığı törenle Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Eroğlu, havanın soğuk olmasına rağmen sıcak insanların bir araya geldiğini belirtti.

Denizlililerin çalışkan ve müteşebbis olduğunu ifade eden Eroğlu, kendisinin de Denizli'ye karşı ayrı bir gönül bağının bulunduğunu söyledi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'da esnaflık yapan merhum babasının iş yerine Denizli'den çarşaf, havlu gibi tekstil ürünlerini satmaya gelenlerin olduğuna değinerek, "Dolayısıyla ben de onlar sayesinde yetiştim. O bakımdan Denizli'ye karşı bir vefa borcum var" dedi. Eroğlu, "güzel insanlar diyarı" olarak nitelendirdiği Denizli'de yaşayanların üretkenliğine dikkati çekti.

Kentin tarım, sanayi, tekstil, kültür alanlarında öncü olduğunu ifade eden Eroğlu, Denizli'de şehircilik adına güzel örneklerin sergilendiğini ifade etti.

Eroğlu, hükümet olarak Denizli'ye ne gerekiyorsa yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini dile getirerek, bölgenin bir evladı olarak kente büyük destek verdiğini söyledi.

Birkaç yatırımcı bakanlığın kente son on yılda 5 milyar liralık yatırım yaptığını belirten Bakan Eroğlu, "39 gölet ve sulama tesisi müjdesini bugünün hatırası olarak Denizlilere veriyorum" diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit ise Denizli'nin sanayisi, tekstili, kültürü ve termaliyle tanındığını vurguladı.

Kentin bütün güzelliklerinin gerek yurt gerek dünya genelinde bilindiğini ifade eden Akşit, bu başarının altında ekip çalışmasının yattığını kaydetti.

Törende Denizli Belediyesi halk oyunları ekibi gösteri sergiledi, bir kız çocuğu sahnede Necip Fazıl Kısakürek'in "Sakarya Türküsü" şiirini okudu.

-Stantları gezdiler-

Konuşmaların ardından kurdele keserek etkinliklerin açılışını yapan Eroğlu, Akşit ve beraberindekiler daha sonra stantları gezdi.

Denizli Belediyesi'nin standında, kendisini izleyen basın mensuplarına

"horoz şekeri" dağıtan Eroğlu, başka bir stantta ise dokuma tezgahının başına geçti.

Stantlarda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Eroğlu'na, adının yazılı olduğu bir tabak ile Buldan havlusu hediye edildi.

Denizli horozlarının sergilendiği standa da ilgi gösteren Eroğlu, "İşte Denizli'nin meşhur horozları bunlar" dedi.

Etkinliğe Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, bazı Denizli milletvekilleri, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda davetli katıldı.

Öte yandan, törene katılacağı bildirilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in, programındaki yoğunluk nedeniyle etkinlikte yer alamadığı belirtildi. - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Güldal Akşit Denizli Akm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title