Haberler

Denizli'de Faciadan Dönüldü

DENİZLİ'deki bir evde, banyodaki tüpten sızan gaz sıkışıp bomba gibi patladı.

DENİZLİ'deki bir evde, banyodaki tüpten sızan gaz sıkışıp bomba gibi patladı. Apartmanın 3. katında bulunan ev patlama nedeniyle harabeye dönerken, üniversite sınavına hazırlandığı öğrenilen 18 yaşındaki Yonca Tekin yaralandı. Banyoda, gazın dolduğu diğer odalarda ve patlama anında bıçak gibi fırlayan camların menzilinde kimsenin bulunmaması faciayı önledi.

Olay, bugün (pazartesi) saat 14.30 sıralarında, üçler Mahallesi Umutkent 2 Evleri 18. Blok´un 3. katında meydana geldi. üniversiteye hazırlandığı öğrenilen Yonca Tekin (18), evde tek başına olduğu sırada büyük bir patlama meydana geldi. Komşuların ihbarı üzerine, olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Patlama nedeniyle, yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanık oluşan Yonca Tekin, hemen evden çıkarılarak ambulansla Denizli Devlet Hastanesi´ne götürülüp tedaviye alındı. Banyodaki tüpten sızan gazın evin tüm odalarına dolduğunu belirleyen itfaiye ekipleri, yakılan bir lamba ya da kısa devre yapan cihazlardan birinin patlamaya neden olduğunu öne sürdü.

CAMLAR OK GİBİ FIRLAYIP SAPLANDI

Patlamada evin içindeki kapılar başta olmak üzere çok sayıda eşyanın parçalandığı görüldü. Evin içi harabeye dönerken, balkon kapı ve pencereleri de büyük hasar gördü. Park halinde 20 D 2372 plakalı otomobilin camı, fırlayan bir eşyanın çarpması sonucu kırıldı. Patlama nedeniyle cam parçalarının yaklaşık 30 metre fırlayıp, yere ok gibi saplanması dehşete düşürdü. Bahçede kimsenin olmaması faciayı önledi.

DEPREM OLDU ZANNETTİK

Halen olayın şokunu atlamadıklarını söyleyen komşu Rahmi Eriş, ''Büyük bir patlama oldu, deprem oldu sanarak kapıya çıktım. Yonca, kapı önünde yardım edim diye bağırıyordu. Hemen elektriği kapatıp, yangın tüpünü aldım ve önce banyodaki yangını söndürdüm. Daha sonra tüplerin üzerine sıktım' diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, banyodaki 2 tüp itfaiye ekiplerince dışarı çıkarıldı. Gaz kaçıran tüplerden biri incelenmek üzere götürüldü.

Ramazan çETİN/DENİZLİ, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title