Haberler

Denizli'de Çocuklara Kahvaltının Önemi Anlatıldı

Balparmak’ın TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirdiği "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adalet llkokulu’nda çocuklara kahvaltının önemini anlatıldı.

Balparmak'ın TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirdiği "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adalet llkokulu'nda çocuklara kahvaltının önemini anlatıldı.

Türkiye bal pazarının lider markası Balparmak'ın TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirdiği "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" sosyal sorumluluk projesinin ikinci durağı Denizli oldu. Balparmak'ın, çocuklara yönelik serisi Honeybana Balparmak ile TOÇEV işbirliğinde ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın himayesinde düzenlediği proje kapsamında Denizli'deki 5 ilköğretim okulunda okuyan bin 500'ü aşkın 3 ve 4'üncü sınıf öğrencisine kahvaltının önemi anlatıldı. 25 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da ise il merkezindeki Adalet İlköğretim Okulu'nda proje ekibinden Psikolog Güliz Altınbaşak yönetiminde öğrencilere ve velilere yönelik ücretsiz bir eğitim düzenlendi. Ebeveyn eğitiminde kahvaltının öneminin yanı sıra, çocuklara düzenli kahvaltı etme alışkanlığı kazandırmaya yönelik ipuçları da paylaşıldı.

İlköğretim çağındaki çocuklara düzenli kahvaltı etme alışkanlığının kazandırılması amaçlanan "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar" projesi ile çocuklara kahvaltının önemi ilköğretim okullarında düzenlenen eğitimlerde aktarılırken, içerik danışmanlığını Çocuk Gastroenteroloji ve Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Benal Büyükgebiz'in üstlendiği proje kapsamında mesajların çocuklara etkili bir şekilde verilmesi için 9 dakikalık bir çizgi film hazırlandı.

Ana karakterini ünlü oyuncu, aromaterapist ve girişimci Ayşe Tolga'nın seslendirdiği çizgi film, düzenli kahvaltı yapmanın sağlıklı yaşam ve büyümedeki rolünü eğlenceli bir biçimde anlatıyor. "Kahvaltılı Sabahlar, Sağlıklı Yarınlar Projesi"nin eğitimleri bugüne kadar İstanbul ve Denizli'de gerçekleştirildiği ve bundan sonraki duraklarının ise Balıkesir, Kahramanmaraş, Mardin, Nevşehir, Kars ve Bartın olacağı belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title